2777
2789
عنوان

بچه های شمام مدام سرما میخورن؟🥲

401 بازدید | 10 پست

وای واقعا خسته و کلافه شدم 

پسرم ۵سالشه ،پیش دبستانیه 

بچه از اول آبان تا الان مدام سرما داره 

دو سه روز ابریزش نداره و اوکی میشه،باز مجدد عطسه و خارش بینی و ابریزش و سرفه خشک شروع میشه

بیشتر از همه آبریزش و خارش آزار دهنده ست واسش 

مدام دارم اسپری بینی میزنم 

دو سه روز دارو میدم بهتر میشه باز میره مدرسه داغون برمیگرده😢😢چیکار کنم اخه

تقویت سیستم ایمنی تذکر مداوم به مدیر معلم که به اولیا بگن بچه های مریض رو نفرستین مدرسه یاد بده به دانش آموز مدام دستاشو بشوره از بچه هیا که سرفه میکنن دور بمونه هر چند زیاد تاثیری نداره تو خونه بیشتر سیستم دفاعی بچه رو تقویت کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم همینطور الانم چتدردزه شدید سرفه میکنه😭

بخدا انقدر مغزم تحت فشاره .

اصلا نمیدونم چیکارکنم 

خیر سرم بهش قرص جوشان ویتامین سی میدم

ویتامین دی میدم

میوه

دمنوش 

غذای خوب 

اخه یک درصد نباید افاقه کنه ،بچه الان سه هفته به فاصله دو سه روز باز همینجوری میشه

تقویت سیستم ایمنی تذکر مداوم به مدیر معلم که به اولیا بگن بچه های مریض رو نفرستین مدرسه یاد بده به د ...

معلمش فقط زورش به پسر من میرسه انگار 

درصورتی ک من ۳یا۴روز اول بیماری اصلا نمیفرستمش مدرسه 

ب معلمشم میگم .

بعد بچه بعد ۴روز میره اون زمان دیگه بیماریش منتقل نمیشه ،باز معلم بچه رو جدا از بقیه میزاره 

درصورتی ک فیلم میفرسته میبینم خیلیا سرفه و عطسه دارن 

خودش تاکید میکنه بچههای مریض نیان 

خب پس این بچه از کجا میگیره 

دقیقا چند نفر ک توکلاس شش ماه اول و کوجولو هستن مدام مریضن

بقیه همه بزرگن 

مال منم پسرم همش مریضه بخدا دق دارم میکنم انقدر حرص خوردم

پارسال ایمونس دادم

آسماویت دادم 

یعنی بک درصد کمک نکرد 

پارسالم پسرم باشگاه میرفت اوضاع همین بود 

عزیزم پسرم منم همینطوره یه متخصص الرژی ببرش، احتمالا میگه یه عکسم ازلوزه ش بگیر ،اگه الرژی باشه تقری ...

لوزهها مگه تو معاینه مشخص نمیشن عزیزم؟

یعنی تو معاینه مشخص نیست که بچه لوزههاش از حد نرمال بزرگتره؟؟؟

چرا ولی برا احتیاط ما رو فرستاد نداشت ولی یه عفونتی رو گوشش بود این رطوبت بر طرف نمی شد پارسال 3هفته یکبار یه شیشه اموکسی کلاو مصزف می کرد😢 ازبس سرما می خورد دکتر براش نئوتادین و دوتا اسپری داد یه شربت گیاهی هم داد اسمش آکیدوکیده خیلی خوب بود ماحتی تو اوج گرما هم سرماخورد بهش می دادیم برا پیشگیری از سرماخوردگی وآنفولانزاست یه کم بد گیر می یاد ولی عالیه به محض اینکه احساس میکنم میخواد سرما بخوره بهش میدم دیگه نمی ذاره چرکی بشه آبریزشش

چرا ولی برا احتیاط ما رو فرستاد نداشت ولی یه عفونتی رو گوشش بود این رطوبت بر طرف نمی شد پارسال 3هفته ...

نئو رو منم میدم و مدام اسپری میزنم ک بینی خالی بشه باز سینوش درگیر نشه 

آکیدو خوبه؟؟

یعنی حس کردی داره سرما میخورا میدی؟

حتا زمانی هم ک سرما داره میدی ؟؟؟

چند سیسی و چند بار