2777
2789
اول بگید که کدوم کشور هستید و از چه طریقی رفتید اونجا و اینکه زندگی اونجا سخته ؟ چرا همه میگن ایرانیها تونجا به سختی زندگی میکنن مثه( معذرت میخوام اینو میگم )افغانیهایی که اینجا همه شغلاشون اکثرا کارگریه.میگن ایرانیها هم اونجا بیشتر کارگری میکنن.و الکی میگن ما خوشبختیم.یا اینکه میگن رفتار خارجیها با ما درست نیست
لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍
من بخاطر کار شوهرم اینجام غربت هستیم اما خیلی راضیم رفتارشون هم با ما ایرانیا خیلی خوبن خیلی تحویل میگیرن بیرون
مادرها.... شبیه نخ تسبیح میمانند به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ایی کنار دیگری نمیماند خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود...💜💜💜 آمــین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من المانم ازطریق ازدوج رفت هرکی گفته ببخشید حرف زیادی زده احترامی که اینجا به ما میزارن تو کشور خودمون عمرا نمیزاشتن الان بهترین دکترا اینجا ایرانین بهترین رستورانا ایرانی ایرانیابه قدری پیشرفت کردن که نگو اکثرا هم خودشون کارافرینی کردن و کارگری نمیکنن
خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
آدم برفی مهاجرت داریم تا مهاجرت کسی که قانونی و با مدرک و تحصیلات میره خیلی فرق داره با کسانی که پناهنده میشن کمپ مخصوصا پناهندگانه و مسلما چون از پول دولت استفاده میکنن مردم اون کشور نظری مثبتی درباره ی اونا ندارن
میشه 
خیلی وفته قصدم رفتنه اما نمیدونم از کجا شروع کنم .ضمنا از بی عرضگیه شوهرم میترسم و اینکه پسرم نمیدونم اونجا چه آینده ای پیش روشه
آدم برفی اولش سختی داره ولی بعدش همه چی خوب میشه فقط صبر میخواد بعضیام تصورشون از خارج فقط عیش و نوش و مشروب و دختربازه که میان اینجا فقط بدبخت میشن و بی پول
خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
من یک سال اتریش زندگی کردم اتفاقا تپ اتریش چون خیلی ایرانی موفق هست و دانشجو زیاده زیاد ذهنیت بد نبود‌تنها ایرادش اینه که ایرانی کلاهبردار خیلی زیاده مخصوصا دنبال کسانی هستن که تازه اومدن و ناواردن و در ضمن کلا ایرانی ها به داد هم نمیرسن
عشق زندگی من نیکان
تو اون تاپیک به قدری منو ترسوندن که فکر میکردم از چاله د میام و تو چاه میفتم.همشون میگفتن ما تحصیلات عالیه داریم و دولت اینجا ما رو به زور نگه میداره وگرنه هیچ جا کشور خودمون نمیشه.بهم گفتن تو اگه میخوای بیای اینجا تلاش کنی بمون تو همون ایران تلاش کن به بهترین موقعیت ها میرسی
پارنسا اگه با کسی مه مقیم اونجا هست بصورت صوری ازدواج کنی حتما باید چندسال باهاش بمونی یا میشه به فاصله ی خیلی کم جدا بشی ازش؟
تو رفتی از پیشم ..دنیامو غم برداشت! برداشت ما از عشق ... با هم تفاوت داشت !