2777
2789

خانما ۲۳سالمه یه پسر یکسال و ده ماهه دارم خب! شیرخودمو میخوره بعد یه کار برام پیدا شده توفروشگاه اسنوا تقریبا ماهی ۸تومن برام میفته بعد بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی هم میکنن بعلاوه اینکه اکه فروشمون زیاد باشه به مناسبتا پورسانتو هدیه هم میدنمون خلاصه منم نیاز دارم به این کار ساعت کاریشم از ۹صبح تا ۱ظهر بعد از ۴بعدازظهر تا ۹شبه 

من مادرشوهرم خونش کنارمه مامانمم یه پنج مین خونش باهام فاصله داره پسرمم بمن زیاد وابسته نیست شوهرمم کارش جوریه ک یه روز درمیون کامل خونست یعنی یه روز درمیون خیالم راحته پسرم پیش باباشه بعدالان بنظرتون من برم سرکار برا بچم کم میزارم؟؟؟ کارم اشتباههه؟؟؟؟ بچم ضربه میخوره؟؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه یه شیفت بری؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

اگه مطمئنی مواظبشن برو و بقیه ی تایمی که خونه ای براش جبران کن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

ی روز بسپر ب مامانت 

ی روز شوهرت

ولی بگما بعدا مردت توقع داره پولت تو خونت حتی شده کم خرج کنی بشی کمک خرج

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐

بنظرم برو و ضربه نمیخوره به شرط اینکه تایمایی که هستی براش وقت بذاری

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

حتما برید. تنها چیزی که فرزند شما نیاز داره واسه آینده پوله.شما هم که شب کنارش هستید. 

منم همینو میگم همش میگم کاش مامانم رفته بود سرکار من از لحاظ مالی اوکی بودم

خوشبحالت من مادرم پسرمو نگه نمیداره من برم سرکار با اینکه به پولش خیلی هم نیاز دارم 

بدبختم که کردن حمایتم نمیکنن طلاق بگیرم حتی بچمم نگه نمیدارن یه سرکار برم خرج خودمو بچمو دربیارم تازه پسر من شش سالشه همه کاراش هم خودش میکنه غذا خوردن و دستشویی رفتن بازم با این حال نگه نمیداره