2777
2789
عنوان

کدوم از این خواستگار ها رو انتخاب میکردین؟؟❌

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دقیقا؟مثلا یه پسر معلم باشه شخصیتش کمتر از دختر معلمه؟ معلم معلمه دیگه 

من که خودم فقط بخاطر مشکلات مالی قبول نمیکنم وگرنه شخصیت صبر اخلاق و کلا مواردی که معلم ها دارند هیچ قشر دیگه ای نداره فساد های اخلاقی در اقایون فرهنگی میزانش خیلی کم تر دلیلش هم محیط کار سالم هستش

من که خودم فقط بخاطر مشکلات مالی قبول نمیکنم وگرنه شخصیت صبر اخلاق و کلا مواردی که معلم ها دارند هیچ ...

ربط دادن فساد اخلاقی به شغل اصلا کار درستی نیست

متاسفانه جدیدا فساد اخلاقی در کل ایران بیداد میکنه هیچ ربطی به شغل هم نداره معلم هم زیاد دیدم فساد اخلاقی داشته باشه بقیه مشاغل هم همینطور

این ربط به ذات داره نه شغل 

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
در صورتی ک الان من دانشجوی دکترای برقم و فرصت برای هیات علمی هم دارم اما متاسفانه به من هم میگن معلم

خب حالا به پست من چرا خندیدی؟

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
چرا دقیقا؟مثلا یه پسر معلم باشه شخصیتش کمتر از دختر معلمه؟ معلم معلمه دیگه 

نه ولی خب همیشه عادت کردیم درامد پسر بیشتر از دختر باشه

ک اگ پسر معلم شغل دوم داشته باشه این نشکلم حل میشه

۱۲۷ روز تا بهبود نسبتی شرایط✨️
ربط دادن فساد اخلاقی به شغل اصلا کار درستی نیست متاسفانه جدیدا فساد اخلاقی در کل ایران بیداد میکنه ...

میدونم هستش استثنا هم وجود داره 

اما چیزی که در این مدت دیدم رو میگم 

کاری با منزلت و ارزش معلمی ندارم حقوق ۸/۹ ملیون امکان نداره کفاف زندگی استاندارد رو بده