2777
2789
عنوان

کدوم از این خواستگار ها رو انتخاب میکردین؟؟❌

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی دکتر هس چرا معلم

عزیزم خاستگار دکتر که قسمت همه نمیشه.از کجا بدونه خاستگار دکتر براش خواهد آمد.دکترا هم اکثرا میرن با دکتر ها ازدواج میکنن.

دخترخاله ی خودم پرستار بود خوشگل هم بود چند تا خاستگار از همون کادر درمان براش اومدن به خیال اینکه دکتر میاد خاستگاریش همه رو رد کرد الان ۳۵ سالشه همه. ی حقوقشو میده به دعا نویسا که بختش باز شه ولی دریغ از خاستگار

بعد میگن خانما در قید  مادیات  نیستن

من هستم چون سنتی و من هیچ حسی به طرف مقابل ندارم انقدری مستقل و منطقی هم هستم که تا سه چهار ماه دل نبندم 

بحث یه عمر زندگی مادیات لازمه زندگی انسان باید توجه کنی عشق و عاشقی نون و اب نیست

اون معلم بدبخت پس باید با کی ازدواج کنه؟؟؟😁😁

مسلما هستن کسایی که قبول میکنند 

من تو زندگی شخصیم هم پر توقع هستم ساعت ها اضافه هم کار میکنم تا کیفیت زندگیمو بالا ببرم

تا وقتی دکتر هس چرا معلم

الان مگه خواستگار دکتر داره؟

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
الان مگه خواستگار دکتر داره؟

نمیدونم ته دلم حس میکنم دختر معلم لیاقتش بیشتر از پسر معلمه با اینک خودمم میخوام معلم شم و دوس پسرمم معلمه حتی فکرم درگیر شد الان راجبش تاپیک زدم

۱۲۷ روز تا بهبود نسبتی شرایط✨️
نمیدونم ته دلم حس میکنم دختر معلم لیاقتش بیشتر از پسر معلمه با اینک خودمم میخوام معلم شم و دوس پسرمم ...

چرا دقیقا؟مثلا یه پسر معلم باشه شخصیتش کمتر از دختر معلمه؟ معلم معلمه دیگه 

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی.