2777
2789

از نظر اخلاقی هیچ کدوم رو نمیشناسم سنتی هستش 

بزارین یکم از خودم بگم اموزگارم دانشجو ارشد ۲۳ سالمه پدرم کارگر مادر ندارم یه خواهر معلول دارم با مادربزرگ پدری بزرگ شدم 

اولی همکارمه ۲ سال ازم بزرگ تر پدرش رئیس دانشگاه مادرش مشاور دوتا بچه هستن یه خواهر داره که پزشک خونه ماشین واسه خودش داره

دومی یه سالم ازم کوچک تر خدمات کامپیوتری داره سربازی هم نرفته اما پدرش دقیق نمیدونم اما سه چهار دوره پیش نماینده مجلس بود چیزی که میگن اینه که قراره وارد بانک بشه مادرش دوران دبستان مدیرم بود و الان مدرسه غیر دولتی باز کردن 

خونه ماشین داره اینا هم دوتا بچن برادرش کارمند دادگستری 

از نظر سطح فرهنگی و مذهبی و خانوادگی در یه سطح هستن

برای اولش که ادم اخلاقشو نمیدونه و باید از یه فیلتری رد کنه کدوم رو انتخاب میکنین؟

اولی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولی

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
یعنی شماااگ معلم بودید با معلم ازدواج میکردید چون کاربر مورد علاقمید ازتون میپرسم

نه عزیزم

ولی بین این دوتا اولی شرایط پایدارتر و بهتری داره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم