2777
2789
عنوان

اهنگ واسه دادن خبر بارداری چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 4957 بازدید | 69 پست
مثلا هرکی دختر داره جاش وسط بهشت 😐😂 دیگ دختر پسرش فرق ندارن ک 

خخخخ 

گیریم پسر شد 

نه اون خوب نیست 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیبی چکت ندیدم اما اگر پررنگ صد در صد حامله ای بخصوص اگر از موعدت گذشته 

اره پر رنگه 😍😍😍

فقط خط هاش رو تی و سی نیست

که بقیه گفتم اصلا اونش مهم نیست

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
منم باردارم پسره 😅ولی خب دیگ فرق نداره مهم میده🤣

الهی

چندماهتونه 

میگم من چجور بخوابم ؟رو شکم رو پهلو یا مهم نیست؟

منم باردارم پسره 😅ولی خب دیگ فرق نداره مهم نیته🤣

میگم من خیلی خیلی خوابالو شدم.اون قد که دیروز وسط کلاس انلاین خوابیدم

به نظرت دختره؟

یه دختر تنبل؟

الهی چندماهتونه  میگم من چجور بخوابم ؟رو شکم رو پهلو یا مهم نیست؟

تا 3 ماهگی اشکال نداره روی کمر بخوابی فقط روی شکم نخواب اما سه ماهگی به بعد دیگه به پهلو بخواب فقط چقدم سخته 😅😂منتظرم روز زایمانم برسه فقط روی شکمم بخوابم 

من 5 ماهگی رو تموم کردم گلم 

ن اشکال نداره دوتا خط یعنی مثبت و تمام جاش مهم نیست بعضی بیبی چک ها اینجورین 

هوووف .خدایا شکرت

چقدر استرس زاست 

من خب میخوام فیلمشو بگیرم ذوقشو ثبت کنم

آهنگ بهترین حال جهان را دارم 

میتونی اول ویدیو یا سوپرایز صدای قلب جنین رو پخش کنید

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
تا 3 ماهگی اشکال نداره روی کمر بخوابی فقط روی شکم نخواب اما سه ماهگی به بعد دیگه به پهلو بخواب فقط چ ...

من همش رو شکم میخوابم .دو شبه روشکم خوابم نمیبرد رو کمر میخوابیدم 

پهلو که خیلی سخته 🥲

میگم من خیلی خیلی خوابالو شدم.اون قد که دیروز وسط کلاس انلاین خوابیدم  به نظرت دختره؟ یه دختر ...

ببین برای دختر صد در صد دوغ یا ماست یا شیر هوس می‌کنی 

برای پسر بیشتر میوه انار و کبابی ها 

خواب ک متفاوته برا بعضیا تنبلی برا بعضیا زرنگی میاره من ک خیلی خوابالو شدم 

ولی برا دختر ماه اول  وزن کم می‌کنی طوری ک احساس می‌کنی برای پسر وزنت ثابته و تغییری نکردم من