2777
2789
عنوان

اهنگ واسه دادن خبر بارداری چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 4957 بازدید | 69 پست
من تازه آی یو آی کردم باید هفته دیگه بی بی چک بزنم دل تو دلم نیست، بلاتکلیفی سخته وگر نه راضیم به رض ...

بیخیال باش 

من الان هی دوستام میگفت بی بی چک بزن

من میگفتم نه 

به نظرم بیخیالی از هر چیزی بهتره 

اگه صلاحمون باشه حتما باردار میشیم 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
ببین خیلی خط ها پر رنگ و بلافاصله افتاد ولی یکم جا به جاست خط ها  بعد سه ماه تقریبا

ن مشکلی نداره مثبتع

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهنگ خیلی خوبه ولی قلب که تا تشکیل بشه باباش باید بدونه .خخخخ .الان که قلب نداره 

تو گوگل پر از صدای قلب هست به صورت فرمالیته

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
تو گوگل پر از صدای قلب هست به صورت فرمالیته

اها اها درسته .مرسی مرسی مرسی 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
ن مشکلی نداره مثبتع

ان شا الله

اسی مبارکت باشه عزیزم ایشالله ی نینی سالم و صالح خداقسمتت کنه.واسه منم دعاکن گلی جان

چشمعزیزم .حتما حتما حتما

استارتر میتونی یه لیست خرید برای شوهرت بنویسی  بعد تو لیست پوشک بچه باشه 😅  البته موقعی ...

با حال بود ایده ات 

😍😍😍😍

با حال بود ایده ات  😍😍😍😍

🥲❤️ 

خیلی برات خوشحال شدم ، انشالله که سالم و سلامت به دنیا بیاد

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
🥲❤️  خیلی برات خوشحال شدم ، انشالله که سالم و سلامت به دنیا بیاد

ممنون عزیزم .خدا دلتا شاد کنه مهربون