2777
2789
عنوان

اهنگ واسه دادن خبر بارداری چی خوبه

4952 بازدید | 69 پست

دوتا سوال دارم

اول اینکه بی بی چک تاپیک قبلما ببینید به نظرتون مثبته؟اخه خط هاش رو به روی سی و تی نیست 

دوم اگه باردار باشم بخوام با یه کلیپ به شوهرم بگم

چه اهنگی روش بذارم خوبه 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووف چه بیبی چک مثبتی بعد چند وقت اقدام ؟

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
چه کارا میکنید😁ما با هم رفتیم ازمایش

من خب میخوام فیلمشو بگیرم ذوقشو ثبت کنم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
اوووف چه بیبی چک مثبتی بعد چند وقت اقدام ؟

ببین خیلی خط ها پر رنگ و بلافاصله افتاد ولی یکم جا به جاست خط ها 

بعد سه ماه تقریبا 

عکس بفرست براش سه نفره شدیم و..

اره اینم خوبه .یعنی کلیپ نذارم؟میخوام بگم حس میکنم یه نفر سوم تو زندگیمون اومده و شک دارم بت .و مدرکش کلیپ یا عکس بفرستم براش 

ت گوگل سرچ کن میارع 

مرسی عزیزمم 

چه کارا میکنید😁ما با هم رفتیم ازمایش

شما هم عالی بودین من اول صبح شوهرم بیدار کردم گفتم چرا تو نمیمیری خدا لعنتت کنه بی‌بی مثبته بعد نشستم کلی گریه کردم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خدا مهربونی کرده تو رو سپرده دست من یه همچین چیزی اهنگش. سرچ کن. خیلی خیلی مبارکه چشم و دلت روشن

ممنون عزیزم .مطمین نیستم هنوز .از صبح تو شکم.فردا میرم از میدم .اگه میشه بی بی چکما ببین نظرتا بگو 

بگو سال دیگه این موقع یارانه سه نفره میشه بیشتر تلاش کن

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
شما هم عالی بودین من اول صبح شوهرم بیدار کردم گفتم چرا تو نمیمیری خدا لعنتت کنه بی‌بی مثبته بعد نشست ...

این عالی بود 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مبارک باشه بنظرم یه جوراب نوزادی بگیر کادو کن بده بهش 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید