2777
2789
عنوان

خیلی داغونم ساعت پنجه خوابم نبرده

55 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها خوبین؟ نمیدونم چمه چندروزیه نخوابیدم حتی یک دیقه

دارم از سردرد میمیرم کسی راه حل داره؟

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
علت خاصی داره عزیزم؟

نمیدونم فکرم درگیره وقتی میخوام بخوابم فکرم هزار جااا میره با اینکه اقلا مشکلی ندارم ی لحظه ذهنم اروم نمیگیره ک بخوابم اشفته ام 

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته و اینکه مجردی؟شاغلی؟

24 متاهل

بی خوابی از علائم چشم زخم هم میشه،یهو بیخوابی بزنه ممکنه چشم خورده باشی

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
بی خوابی از علائم چشم زخم هم میشه،یهو بیخوابی بزنه ممکنه چشم خورده باشی

ممنونم دوستم چیکار کنم؟

رو آب سوره یس بخون بخور هر چی باشه حل میشه 

برای چشم زخم هم میگن هر وقت حس کردی ممکن چشم بخوری بگو ماشاالله و لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم دستتو مثل قانون بگیری سه بار تکرار کنی و دستتو بکشی ب صورتت

عزیزم اینکه خیلی فکر می‌کنی وسواس فکری داری و شاید از سودای زیاد باشه حتما به طب سنتی خوب مراجعه کن...

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
رو آب سوره یس بخون بخور هر چی باشه حل میشه  برای چشم زخم هم میگن هر وقت حس کردی ممکن چشم بخوری ...

دست گلت درد نکنه انجام میدم

عزیزم اینکه خیلی فکر می‌کنی وسواس فکری داری و شاید از سودای زیاد باشه حتما به طب سنتی خوب مراجعه کن. ...

عزیزم با طب سنتی خوب میشه وسواس فکری؟

من مثل شما جدیدا اینطوری شدم جایی بخوام برم تا صبح فکرم‌ درگیر هست و با ذهنم مشغول باشه نمی‌خوابم و بیشتر استرس میگیرم،،خب اینا علائم سودا در مغز هست منم رفتم و شروع کردم درمان و....حتما برو و هیچ وقت سمت داروی اعصاب نرو...ذکر زیاد بگو و نماز شب بخوان بهتر میشی آن شالله

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

حتما حتما پیش دکتر خوب برو که مدرک داشته باشه

حتما حتما پیش دکتر خوب برو که مدرک داشته باشه

باشه عشقم