2777
2789
عنوان

به فرزندتون اینطوری یاد بدید🙂☘️

105 بازدید | 18 پست

ﻭﻗﺘﯽ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺩﺭ ﭘﯿﺎﺩﻩ‌ﺭﻭ ﺭﺍﻩ ﻣﯽ‌ﺭﻭﯼ؛ چه خوب است که گاهی خم شوی ﻭ ﺳﻨﮕﯽ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻣﺮﺩﻡ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﺰنی؛ ﻭ کودک ﮐﻪ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﭼﺮﺍ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﯼ؟ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﺪﻩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺨﻮﺭﺩ. 🙂☘️✔️

ﺍﯾﻦ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﮕﻮ ﮐﻪ هیچ کس ﺷﺎﯾﺪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﻔﻬﻤد من ﺳﻨﮕﯽ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮ ﺭﺍﻫش ﺑﺮﺩﺍﺷﺘم ﺗﺎ ﺍﺯ من تشکر ﮐند. و ما کارهایمان ﺭﺍ ﻻﺯﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺸﮑﺮ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩهیم.🥰🍀

به فرزندت بگو ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﻫﺎﯼ ﺑﯽ‌ﺗﻮﻗﻊ اول از همه، حال خود آدم را خوب میکند 🫂

گاهی خوب است همراه فرزندت سوار اتوبوس شوی و از صندلی ات بلند شوی تا فرد مسنی بنشیند ؛بدون اینکه فرزندت را از جایش بلند کنی🙂🌿

مهربانی را گاهی ﺑرای ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ در قالب داستان، فقط توصیف کن. ﺗﺎ ﯾﺎﺩ ﺑﮕﯿﺮﺩ، ﺗﺎ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﺧﻮﺑﯽ ﮐﺮﺩ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﭘﺎﺳﺦ ﻭ ﺣﺘﯽ ﻧﮕﺎﻩِ ﺗﺸﮑﺮ ﺁﻣﯿﺰﯼ ﻧﺒﻮﺩ .ﭼﻮﻥ ﺧﺪﺍﯾﯽ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﻓﻘﻂ‏ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ …😍🥰

✨️به فرزندت بیاموز که هنوز هم‌ محبت های بی‌تشکر و بی‌منت هم خواهان دارد و هم عامل ✨️

تربیت# و مهربانی#  

✅️🦋👌🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من خیلی مهربونه و با شخصیت 

با اینکه خودم اینجوری تربیتش کردم الان ناراحتم براش وقتی با بقیه بچها بازی میکنه بهش زور میگن یا اصلا دعوا کردن بلد نیست

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران
پسر من خیلی مهربونه و با شخصیت  با اینکه خودم اینجوری تربیتش کردم الان ناراحتم براش وقتی با بق ...

عزیزم🥺💔 مهربونی و مودب بودن خیلی خوبه ولی به وقتش باید دفاع از حق خودش هم یادش بدین ✔️🙂🍀

✅️🦋👌🍀

ممنون از توجهتون 🌿✨️☘️🌸دقیقا اینطوره ‌.بچه ها عمده ی یادگیریشون از اعمال ما هست 🙂✔️

من خودم ی موقع با پسرم تندی میکنم،

دقیقا عین همون رفتارو دیدم ازش و کلی غصه خوردم.

امیدوارم مادر پدرای خوبی باشیم برا بچه هامون

پسر من خیلی مهربونه و با شخصیت  با اینکه خودم اینجوری تربیتش کردم الان ناراحتم براش وقتی با بق ...

دقیقا پسر منم انقد ارومه،تو مدرسه زور میگن.

از بس بهش گفتم نباید کسی رو اذیت کنی.

نباید ذست به وسیله کسی بزنی......

من خودم ی موقع با پسرم تندی میکنم، دقیقا عین همون رفتارو دیدم ازش و کلی غصه خوردم. امیدوارم مادر پ ...

اشکال نداره غصه نخورید به هرحال این موارد هم طبیعیه پیش بیاد 😅🍀

منم امیدوارم و اینکه به هیچ کودکی هیچ کجای دنیا ظلم نشه 🥺🤲

✅️🦋👌🍀

عزیزم🥺💔 مهربونی و مودب بودن خیلی خوبه ولی به وقتش باید دفاع از حق خودش هم یادش بدین ✔️🙂🍀

متاسفانه از اول بهش سخت گرفتم که معدب باشه 

الان زبونی هم بهش میگیم از خودت دفاع کن نمیکنه دلش نمیاد کسیو برنجونه

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران
دقیقا پسر منم انقد ارومه،تو مدرسه زور میگن. از بس بهش گفتم نباید کسی رو اذیت کنی. نباید ذست به وسی ...

بله متاسفانه پسر منم همینه تازه رفته کلاس اول از مدرسه ش خبر ندارم ولی تو بچه ها فامیل یا پارکی جایی میبرمش خیلی آروم و مهربونه با بچها حتی وقتی بهش زور میگن

متاسفانه از اول بهش سخت گرفتم که معدب باشه  الان زبونی هم بهش میگیم از خودت دفاع کن نمیکنه دلش ...

دفاع از خود به معنی رنجاندن کسی نیست . خیلی بچه ها هستن که تربیت نادرستی دارن و به اصطلاح زورگو و قلدر هستن و بچه های مودب و آروم خوب نیست که با اینطور بچه ها دربیوفتن.  بهترین راه حل ابتدا فاصله گرفتن از اینطور افراد هست و اگه احیانا بازم اذیت هاشون ادامه داشت باید با اعتماد به نفس به مربی یا معلم و مدیر مشکل خودش رو درمیون بذاره

✅️🦋👌🍀

دفاع از خود به معنی رنجاندن کسی نیست . خیلی بچه ها هستن که تربیت نادرستی دارن و به اصطلاح زورگو و قل ...

اتفاقا چند روز پیش گفت که یکی از بچها ب دروغ به معلم میگه علیرضا اذیتم کرده معلم هم حرفاشو باور کرده 

حالا من بهش گفتم با پسره دعوا کن با اینکه میدونستم کارم بده ولی بخدا جیگرم اتیش گرف از حرفش ولی خودش رفته با معلمش صحبت کرده که شما چرا حرف فلانیو باور میکنید😍 

من خجالت کشیدم از رفتارم