2777
2789

اومدیم چیزی ننوشته بودی رفتیم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قبل پریودی لک های سیاه داری بعددخون میاد خوب طبیعی اما تو روزای عادی نه عزیزم ممکنه از عفونت باشه جدی بگیر برو دکتر

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
_# نی_نی_یار تعلیق

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

_# نی_نی_یار تعلیق

عقده#  

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

عجب آدمایی پیدا میشههههه

تصمیم# سریع داشتم شوخی میکردن دلیلی نداره بخوام گزارش بدم!  جنبه# یکم جنبه داشته باشیم&n ...

ایا من با شما شوخی دارم

آیا من شمارو میشناسم

من همونیم که سال قبل راهنماییت کرد!! ولی پشیمونم از از این کارم 😑 تجربه خوبی بود.  

خسته نباشی 

اونوقت راهنمایی چی

و جالب اینه کاربریت واسه ۲ روز پیش

@نی_نی_یار_پنج  

لطفا این آقا رو از اینحا جمع کنید

@نی_نی_یار_شب  

عجب آدمایی پیدا میشههههه

دیوانس

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|