2777
2789

من که دیشب خونه دوستم بودم صبح زود نامزدم امد دنبالم مریض بودم سررکار نرفتم بعد رفتم خونمون حالم بد بود زنگ زدم نامزدم پولم نداشتم خیلی خجالت کشیدم از کارش زد امدت بردتم دکتر ۶۰۰ پول دکتر شد ۲ میلیونم زد به کارتم

بعد با پسر دختر خاله نامزدم شریکم مغازه داریم ظهر ۱ میلیون سهم منو زد به حسابم واسه فروش امروز خیلی خوشحال شدم

رفتم ۲ تا بوت خریدم یکی واسه خودم یکی واسه مامانم عکساشم دو تا تاپیک قبلیمه

الانم که میخوام داروهامو بخورم بخوابم 

شما چی؟

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.

رفتم بازار پالتو شال کیف  لباس خونگی

خریدم خیلی خوش گذشت عاشق بازارگردیم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح رفتم باشگاه 

برگشتنی رفتم سوپرمارکت و خوراکی خریدم

عصر پسرمو بردم پارک و خودم و همسرم دوچرخه سواری کردیم

شام هم رفتیم رستوران و بعدش روتین پوستیم رو انجام دادم و دوش گرفتم و پسرمو خوابوندم و الانم میخوام برم کتاب بخونم

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170