2777
2789

اگه یه شوهربی مسعولیت توکه تو۱۶سال زندگی فقط وبال گردنتون بوده

خیانت کرده درحدی که خواستگاری رفته

واسه بچه هاش پدرخوبی نیست واصلاهمسرخوبی نیشت وفقط بلده تهمت بزنه وگیربده

منم حمایت ازطرف خانواده ندارم 

شوهرم الان معتادشده وازفروش موادخرج خونه رامیده ۲تاپسر۱۴و۷ساله دارم چکارکنم بنظرتون

آخی عزیزم🥺

بنظرم شوهرتون میتونه تاثیر بدی هم روی پسراتونم داشته باشه

من از جنگ و دعوا خوشم نمیاد دوست دارم با همه دوست باشم🙂❤️                                                               💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابچه هایابدون بچه ها جایی ندارم برم کسی راندارم برم خونش بمونم

الان که خودم مادر هستم،میفهمم دل کندن از بچه چقدر سخته،چقدر دل بزرگی میخاد بچه ات رو باخودت نبری

سرمایه ای چیزی نداری؟؟؟

الان که خودم مادر هستم،میفهمم دل کندن از بچه چقدر سخته،چقدر دل بزرگی میخاد بچه ات رو باخودت نبری سر ...

من اصلاثانیه ای به رفتن بدون بچه هافکرنمیکنم اصلازنده نمیمونن اگه من نباشم شاید

باباشون اصلابفکرنیست که بشه بچه بهش سپرد

من جایی ندارم کسی ندارم سرمایه که یه سکه دارم فقط

من اصلاثانیه ای به رفتن بدون بچه هافکرنمیکنم اصلازنده نمیمونن اگه من نباشم شاید باباشون اصلابفکرنیس ...

میگم حداقل جایی رو بتونی اجاره کنی،خرج و مخارج رو تامین کنی

وگرنه که نمیشه که اینجوری

فکرکن طلاق هم گرفتی،ولی جایی نداری که بمونی،شغلی نداری که خورد و خوراکتون رو تامین کنی،خانواده ای نیست که حمایت کنه،دوباره دست از پا درازتر بایدبرگردی پیشش

حداقل یه شغلی دست و پا کن واسه خودت