2777
2789

مثل وقتایی که افسرده شدید و از زمین زمانه دل بریدید نشستید یه گوشه ....

من از بچگی رویا پردازی می کردم تو رویا هام یه دنیای دیگه ساخته بودم با یه آدمای دیگه حالا که بعضی وقتا واقعیت عین یه سیلی منو میاره تو این دنیا بغضم میترکه و دلم می خواد فقط بمیرم....

این رویا پردازی به خاطر این بود که همیشه تنها بودم الان هم تنهام ولی دیگه دلم نمی خواد از تنهایی در بیام کسی هست مثل من باشه؟

باران که می بارد دلم چه کودکانه تنگ می شود،،،،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گریه

فکر کردن به زندگی که همیشه دوست داشتم 🥲

خیلیی داغون باشم میگم کاش بمیرم🥲با اشک خوابم میبره  بیدار میشم بهتر میشم 

کاش زندگی که تو فکرامون همیشه ارزوشو داشتیم واقعی بود🥲

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎
گریه فکر کردن به زندگی که همیشه دوست داشتم 🥲 خیلیی داغون باشم میگم کاش بمیرم🥲با اشک خوابم میبره ...

آره اگه این اشک نبود غمباد می گرفتم

باران که می بارد دلم چه کودکانه تنگ می شود،،،،

آره شده ولی باید از درون جوشید و خود واقیتو پیدا کنی 

و پناه ببری به فرمانروا و پرودگار 

خلاصه بخوام بگم منم نصف زندگیم وضعیت شما رو داشتم با خود شناسی و آگاهی باید به بیداری روح برسی انوقت همه چی واست جذاب و زیبا میشه

بخواه تا بهت گفته بشه چطوریش رو

و پیشنهاد آخر این رو اولین قرار زندگیت قرار بده که فلوراید رو از آب آشامیدنیت حذف کنی،  روش هاش تو اینستا گفته شده یه سرچ بزن 

و این ویس های عباسمنش رو توی سایتش گوش کن تا آگاه بشی به قوانین روح و جهان هستی

در حفاطت پروردگار باشید