اونوقت چرااا پا ندادی لعنتی من دارم جای تو فشار میخورم برو بمیر اسی بهتره🤦😂
ببین همکلاسی بود خب 7 سال قرار بود باهم باشیم من گفتم هنوز وقت هست فکر کنم ،یکیم دوستام گفتن فکر نمیکردیم بین اینهمه دختر خوب به تو پیشنهاد بده بهم برخورد گفتم ناز کنم که نگن از خداش بوده ، ولی خب خراب کردم🤣🤣🤣
حالا از کجا معلوم تو باهاش بودی بورسیه میشد ؟!!!!😑😑😑😑😑 انقد با تو چت میکرد ب زور پاس میکرد
من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭
ببین همکلاسی بود خب 7 سال قرار بود باهم باشیم من گفتم هنوز وقت هست فکر کنم ،یکیم دوستام گ ...
مغز خر خورده بودی خواهر الان خارج کیف میکردی ن تو نی نی سایت😐😐😑
اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂 😂 ️. خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️