الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین بدم نشدا خودت داری میگی پیشنهاد رل زدن داده بود جز اینکه الان میرفت نمیتونست تورم ببره چون زنش نبودی کلی هم جدایی و دوری و گریه زاری در پیش داشتید
عب نداره چند سال بگذره میفهمی همچینم مورد خاصی نبوده من خیلی برام پیش اوم ه رد کردم بعدا پشیمون شدم که رد کردم بعد حکمتشو فهمیدم گفتم خدایا شکرتتتت😂
البته کلا خیلی توسل نبکنم تصمیم درستی بگیرم ولی خب بلخره هرچی حساب و کتاب کنه ادم باز حساب کار جهان با خداست و ما نمیفهمیم چی به صلاحمونه چی نیس
مطمئن باش اگه خیرت و تقدیرت در اون بود نمیتونستی جواب رد بدی و نمیفهمیدی اصن چی شد زنش شدی
آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟ حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
بورسیه پولدار خوبه، شوهرخواهر جاریم، بورسیه استرالیا بود، خیلی اذیت شدن، فقط یه بار زنش رفت پیشش، تا دکتراشو گرفت، الان هم فلوریدان، هر دو هیئت علمی دانشگاه اند
احمقها به همین راحتی اداره میشونداستالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی میافتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانههای گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود میکشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب میکرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده میکنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من میآید احمقها به همین راحتی اداره میشوند!
از همین تاپیک میفهمم چقدر خارج رفتن از نظر همه امتیاز محسوب میشه....
چی بگم
من به هم سنم حق میدم
پدر من با قیمتای 30 سال پیش خونه و ماشین خریده ولی هنوز تو خرجش مونده، 30 سال کار کرد اینجا از سلامتیش گذشت ولی هنوز در حد یه کارگر پمپ بنزین کشور دیگه رفاه نداره، هرچند هم تحصیل کردس هم تلاشگره هم واقعا ادم با وجدانیه از خانوادش گذشته برای کارش. ولی الان چی؟؟؟ کو نتیجه زحمتاش ؟؟ هنوز تا سر ماه باید حساب کتاب کنه کم نیاره.نه تنها خودم دارم تلاش میکنم برم بلکه خواهر برادرامن نمیزارم بمونن