2777
2789
عنوان

هدیه برا مرد ۳۷ ساله چی بگیرم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 39 پست
هدیه حتما ببر این جا رو نگا نکن میگن برای چی بهش قرارع هدیه بدی و فلان دست خالی بری ابروت کلا رفته

آره بابا ، اینا همه پوسیده افکارن من فقط نظر کادو ازشون خواستم اومدن چرت و پرت های دیگه میگن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهرا شما خانم هستید

بستگی به سطح و نوع ارتباطتان دارد

ولی نباید از اقایان مدعو بیشتر بگذارید جنبه خوبی ندارد

اگر خانم دیگری هم هست و معقول هستند سعی کنید خانمها با هم تجمیعی کادو بگذارید تا هیچ حرف و حدیثی از جانب همکاران مرد و زنتان نباشد و برداشت غلط توسط میزبان نشود و مهمتر از همه روحیات و اعصاب همسر میزبان به شکیل ترین وجه محترم شمرده میشود

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
آره بابا ، اینا همه پوسیده افکارن من فقط نظر کادو ازشون خواستم اومدن چرت و پرت های دیگه میگن

خدایی فازشون چیه میگن کادو نبر .یا نرو یا چرا دعوتت کردن انگار کصخلن 🙂 ی ادکلن بگیر من از یجا گرفتم ۴۸۰ حضوری بود اندازه ش هم خیلی خوب بود طرف خوشش اومد اما خب لباس اینا خوب نیس ساعت یبار ی تومن گرفتم تو روم گفتن فیک هست آدم باید ساعت اینا خواست بگیر اصل بگیره ک طرف نااشناس

تو فرهنگ ما دست خالی خونه کسی نمیریم اونم تولد رو  مرد و زن نداره جمع کنید افکار پوسیدتون رو

بین دست خالی به خونه دیگری رفتن و هدیه گرفتن برای تولد مرد متاهل غریبه تفاوت زیادی هست! 

آدم می‌ره خونه مردم یک شیرینی، آجیلی چیزی می‌گیره می‌بره که دست خالی نباشه.

اما حضور تو جشن تولد کسی که باهاش نسبت خاصی نداریم و هدیه دادن یک زن غریبه به شوهر یک خونوم تو تولدی که تو خونه‌شون برگزار شده تصویر خوشایند و اخلاقی برای من نداره و مصداق صمیمیت بی‌جا می‌دونمش.

بین دست خالی به خونه دیگری رفتن و هدیه گرفتن برای تولد مرد متاهل غریبه تفاوت زیادی هست!  آدم م ...

واه یعنی تولد دعوت بشی دست خالی میری ، من که آبروریزی میدونم اگه دست خالی برم 

در ضمن در آینده قراره همکاری زیادی با هم داشته باشیم غریبه محسوب نمیشه 

متاسفم برای افکار خرابتون

یا خداها به چه چیزهایی فکر می کنید شماها

بنده تجربه یک عمر کارمندی و همکاران زن و مرد با فرهنگها و دینها و اخلاقیات و پوششهای متفاوت را عرض کردم

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر