2777
2789
عنوان

هدیه برا مرد ۳۷ ساله چی بگیرم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور شده برای تولد آقایی که خانومش هم ارتباطی ندارید باید هدیه بخرید؟! 

هدیه تولد دادن تو فرهنگ خانواده ما محدود به بستگان درجه یک خونوادگی یا دوست صمیمی همجنس ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شه.

چطور شده برای تولد آقایی که خانومش هم ارتباطی ندارید باید هدیه بخرید؟!  هدیه تولد دادن تو فرهن ...

شاید همکارشون هست

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

سلیقه اش رو نمی دونم بعد ممکنه خانمش ناراحت بشه

شماره خانمش پیدا کن بنظرم یا داخل اینستا پیام بده بهش

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

آخر زمون شده. برا چی برا یه مرد متاهل که دو بار بیشتر هم ندیدیش هدیه میخوای بخری

شما از غار بیا بیرون 

تولدش دعوت شدم با کلی مهمون دیگه ، نمیشه که دست خالی برم

چطور شده برای تولد آقایی که خانومش هم ارتباطی ندارید باید هدیه بخرید؟!  هدیه تولد دادن تو فرهن ...

تو فرهنگ ما دست خالی خونه کسی نمیریم اونم تولد رو 

مرد و زن نداره جمع کنید افکار پوسیدتون رو