2777
2789

سلام بچه ها،،من دو روزه که اینجام ولی شوهرم ندیدم،،فک کردم میدونه که اومدم فاتحه خونی و نیومد دیدنم،،ولی نمیدونست که من اومدم و به خودش گفته که چرا من نیومدم ناراحت شده،،،دیروزموقع تشییع جنازه  چشام دنبال شوهرم بود که ببینمش  ولی ندیدم ..امروز یهو اومد داخل تو هال همه خانما نشسته بودن ور ور حرف میزدن همین که شوهرم دیدن سکوت سنگینی هالو گرف  نگاهاشون به من و شوهرم بود چه عکس العملی نشون میدیم ، بدو خودمو انداختم تو یه اتاقی ،دیدم خواهرش دستشو‌گرفته اورده پیشم،،خواهرش مارو تنها گذاش ورف...باهمدیگه احوال پرسی کردیم بغلم کرد اینا گفتمش من برا فردا ساعت سه بلیط گرفتم گف کاش بیشتر میموندی، بچه هارو بهونه کردم که منو میخوان ، پاشدیم رفتیم بیرون

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اومدیم بیرون همه کنجکاو بودن که چی شد چیا گفتیم توافق کردیم که بهمدیگه برگردیم یا نه   بخصوص خواهرام خیلی کنجکاو شدن.ولی ما در مورد مشکلمون حرفی نزدیم

برگردین بهم زندگی و بچه هاتون ارزششو دارن که یه بار دیگه بهم فرصت بدین

جاریم که شوهرش فوت کرده بهم گف سعی کنید برگردید به هم... هیچی ارزش نداره..ببین منو تنها شدم فقط حسرتا مونده برام 

جاریم که شوهرش فوت کرده بهم گف سعی کنید برگردید به هم... هیچی ارزش نداره..ببین منو تنها شدم فقط حسرت ...

درست میگه عزیزم بچه هم داری به خاطر اوناهم که شده سعی کن برگردی برای رفتن همیشه وقت هست اما اگه بری و ان رابطه رو تموم‌کنی و فرداروز پشیمون شی نمیتونی جواب دلتو بدی

جاریم که شوهرش فوت کرده بهم گف سعی کنید برگردید به هم... هیچی ارزش نداره..ببین منو تنها شدم فقط حسرت ...

راست میگه بخدا.. اگر قابل بخششه برگرد بخدا طلاق آسون نیست 

بهت گفته بودم غمگینم⁦:⁠-⁠)⁩
😐تو مراسم ختم یادت افتاده شوهر داری آشتی کنی ..؟

عزیزم مراسم ختم داداششه،،بهرحال من احترام گذاشتم  اومدم

بعد کلی عزاداری اینادوس داشتم شوهرمو ببینم