2777
2789

بچه ها پسرم ده ماهشه الان از وقتی هوا سردتر شده چند روزیه شبها که می‌خوابه نصف شب تا صبح بینیش کیپ میشه نمیتونه شیر بخوره 

اتاقی که میخوابیم سرد نیست سرش کلاه پارچه ای هم میذارم ولی بازم میگیره 

کسی راه حلی داره ؟ برای شیر خوردنش سخته خب

یه جنوبی عاشق شمال

ببر دکتر فکر کنم قطره بینی بده 

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطره ی بینی سدیم کلراید.هوای اتاق هم مرطوب نگه دار

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

بخور سرد روشن کن قطره منتول بزن لبه بلوزش. با اسپری سدیم کلراید تمیز کم بینی شو همیشه 

عههه اتفاقا بخور سرد داریم اصلا به فکرم نرسید 

با قطره بینی هم شست و شو میدم بینی شو ولی بازم کیپ میشه ممنون

یه جنوبی عاشق شمال

قطره رینوسالتین میده دکتر

ولی اگه گرفتگی زیاد باشه خیلی موثر نیست، بچه تو گرم تر بگیر اگه گرم گرمش باشه کیپی دماغش رفع میشه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

دستگاه بخور بذار و محیط رو مرطوب کن، و اینکه اسپری سدیم کلرید بگیر از داروخونه، شبا تو خواب بزن بینیش فوری باز میکنه بینیشو، هر شب بزن روزا هم اگه گرفت بزن اگه نه که همون شبا بزنی کافیه

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

هیچ دارویی بدون تجویز پزشک نده مگه بچه ده سالست ک همه میگن قطره؟جز بخور و مرطوب نگه داشتن فضای خونه هیچ دارویی بهش نده اگه دیدی بیشتر شد ببرش دکتر.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...
وقتی میگیره قطره میریزم که باز شه  غیر از اونم تو طول روز با قطره لازمه شست و شو بدم ؟

قبل ازخواب بزن باپوار بینیشوتمیز کن اگه بازم گرفت باز بریز

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

هیچ دارویی بدون تجویز پزشک نده مگه بچه ده سالست ک همه میگن قطره؟جز بخور و مرطوب نگه داشتن فضای خونه ...

قطره سدیم کلرایدآب نمکه برا دختردو ماهم دکتر داده بود 

اگه شیر خودتو میدی از شیرت چند قطره بریز باز میشه بخور سرد بذار یا ی قابلمه بدردنخور رو گازبذار کمی جوش شیرین بریز هوا رو مرطوب کنه . ولی ببر دکتر الرژی شاید به پتو الیاف پارچه ای حساسیت داره