2777
2789
عنوان

به زودی در ایران متخصص داخلی نخواهیم داشت !! :))))))

| مشاهده متن کامل بحث + 1875 بازدید | 166 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کی کادر درمانه من دست بوسشم منکر زحماتتون نیستم اما اگر به حقوق و بیمه ای که دارن قانع نیستن میتونن مهاجرت کنن تمام.

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
اتفاقا آشنا ماهم خونه ۳۰۰متری خودش رو ول کرده رفته سوئد اونجا به زور یه ۳۰ متری اجاره کرده واونجا گا ...

دقیقا همینه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اتفاقا ما یه فامیل دندون پزشک داریم اونجا.هم سفراش بجاس هم ماشین عالی(اینجا بنز و bmw خیلی خوبه اونج ...

بله اونجا ماشین به راحتی میخرن ولی اینقد بنزین گرون هستش ازش استفاده نمیکنن وتو پارگینگ هستش هرباک بنزین ۱۰ میلیون هستش اونجا...حتی پزشکا هم اونجا با وسیله نقلیه عمومی اکثرا رفت وآمد دران

جواب منو ندادی چرا درامد حاصل از مطبارو برای پزشکا به حساب نمیاری؟

میخواستی همینم نداشته باشن؟ بعد کی مطب زده؟ کسی که 13 سال دانشگاه رفته. طرح رفته. چندین سال باید کار کنه تازه شناخته بشه.

عمومی ها همین مطب هم ندارن. 

چرت رو تو میگی. ما تو حیطه درمانیم ما داریم میبینیم. بعد من چرت میگم؟ 

ادامه نده خانوم. اینا تا با چشم خودشون فیش حقوقی ۱۱ تومنی پزشک و دندانپزشک طرحی که پروانه مطب و درامد مستقل رو هم نداره نبینن متوجه نمیشن چه فاجعه ای اتفاق افتاده و واقعا متاسفانه درامد کارگر از تحصیل کرده ها بیشتر شده.

مهربان باشیم و به این فکر کنیم که هرکسی وسط نبرد خودش هست🌿