2777
2789
عنوان

به زودی در ایران متخصص داخلی نخواهیم داشت !! :))))))

| مشاهده متن کامل بحث + 1875 بازدید | 166 پست
شما حرف حرف خودته  نمیخوای قبول کنی ک متخصص همیشه زیاده دیگه من ادامه نمیدم    

چون تو این حیطه نیستی احتمالا. وقتی مجبور شدن مردم بخاطر یه آپاندیسیت برن کشورهای همسایه اونوقت میفهمن چه بلایی سرشون اومده. 

شما به من بگو کدوم کارگری درآمدش بیشتر از یک پزشکع؟!!!!!

هست خانوم هست. من پرستارم. پزشک هم نیستم ولی تعصب ندارم، حرف حق رو باید پذیرفت. بابت یه سزارین بیمارستان به متخصص 120 هزارتومن میده. کسی که عمری درس خونده. داره ماهی 20 تومن حقوق میگیره. 

اون وقت کارگر بعضی کارخونه های اطراف شهرما دیپلم هم نداره ولی اون هم 20 تومنه حقوقش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اونجا پزشکاش خیلی بیشتر درامد دارن مثه اینجا نیست که پزشکش از کارگرش کمتر دربیاره 😏

تو فقط بهم بگو 

کدوم کارگری حقوقش بیشتر از پزشکه؟؟؟؟؟ 

فقط همینو بگو بهم.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
کی گفته بالاتره؟ تخصص های مهندسی و مدیریت همیشه بالاتربوده وهست چون اعتقاد براین هست که چرخه تولید و ...

پزشک همه جا سقف درامدش از بقیه مشاغل بالاتره. باور نداری یه سرچ ساده که میتونی بکنی

هست خانوم هست. من پرستارم پزشک هم نیستم ولی تعصب ندارم، حرف حق رو باید پذیرفت. بابت یه سزارین بیمارس ...

اون پزشک زنان ک شما میگی سزارین میکنه ۱۲۰ میگیره تو مطبش برای هر ویزیت ۱۸۰ تومن میگیره مدامم وقتاش کامل پره خدایی دیگ منکر این نشین که پزشکا درامد بالایی دارن

کارگرای مس سرچشمه. کارگرای گل گهر سیرجان. کارگرای فولاد اصفهان و.... 

چرا چرت میگی عزیزم؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
هست خانوم هست. من پرستارم. پزشک هم نیستم ولی تعصب ندارم، حرف حق رو باید پذیرفت. بابت یه سزارین بیمار ...

همه چیز که صرفا پول نیس بیمه هست موقعیت اجتماعی هست

از اون گذشته بنظر خودت کار کارگری سخت تره یا کار پزشکی؟

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
خونه ویلایی بزرگ توی سوئد؟! اونجا اینقدر مالیات میگیرن که درآمد یه کارگر و یه پزشک خیلی اختلاف نداش ...

اتفاقا آشنا ماهم خونه ۳۰۰متری خودش رو ول کرده رفته سوئد اونجا به زور یه ۳۰ متری اجاره کرده واونجا گارسون هستش..بعد دلش خوشه مهاجرت کرده...میگفت اونجا اینقد مالیات میگیرن وخونه گرون هستش اکثرا مستاجر دولت هستن  با خونه های ۳۰ متری وکم تر کسی صاحب خونه هست....بالای ۵۰ درصد حقوقشون برا مالیات وهزینه برق وسوخت اینا میره