2777
2789
عنوان

به زودی در ایران متخصص داخلی نخواهیم داشت !! :))))))

| مشاهده متن کامل بحث + 1875 بازدید | 166 پست
دقیقا همینه

آشنای ما رفتن شوهره بعد دوسال نتوست دوم بیاره برگشت گفت اینجا برا خودم پادشاهی میکنم بعد اونجا باید برم .......ولی زنش قبول نکرد برگرده با خواهرش وبردارش اونجا موندن.

میگفت اونجا باید تو خونه خودت با کاپشن وکلاه بخوابی..چون اینقد سوخت گرون هستش که دولت خودش دمای خونه ها رو تعیین میکنه چند باشه وبیشر از اون نمتونی درجه رو زیاد کنی وگرنه جرینه سنگین میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستی همینم نداشته باشن؟ بعد کی مطب زده؟ کسی که 13 سال دانشگاه رفته. طرح رفته. چندین سال باید کار ...

پس نگو که درامد ندارن ی پزشک زنان تو محل ما منشیش میگفت ماهی ۱۵۰میلیون درامد داره میگی اندازه کارگر حقوق دارن بعد میگی میخواستی همینم نداشته باشن؟ والا اوناییم ک شناخته نشدن بخاطر کمبود پزشک بازم صفه حتی ماماهایی ک مطب زدن زنگ میزنی برا دو هفته بعد وقت دارن ۱۳ سال دانشگاهشونم یسال کار مطب جبران میکنه

درامد پایین که کفاف زندگی نمیده ترجیح میدن جی پی استتیک بمونن  و همچین لود کاری بالا و رفتار و ...

متاسفانه واقعا.

من کادر درمان بودم لحظه ای تو این کشور نمی موندم. مزدم با مدرک فنی حرفه ای پرستاری آوسبیلدونگی میرن المان

کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}
هر کی کادر درمانه من دست بوسشم منکر زحماتتون نیستم اما اگر به حقوق و بیمه ای که دارن قانع نیستن میتو ...

بعد اونوقت جای همه مردم با نیاز های درمانی داری فتوا میدی؟! که هرکی راضی نیس بره؟! بعد ما بمونیم  و ی مشت عقده ای که از نابود شدن گروه های مرجع جامعه در حال لذت بردن هستن؟!

مهربان باشیم و به این فکر کنیم که هرکسی وسط نبرد خودش هست🌿
حسادت ویژگی خوبی نیست دوستان. لولتون رو پایین میاره. 😅 من که پرستارم ولی دوستمون که پزشکه حقیقت رو ...

دوست پزشکت سرکارت گذاشته یا کارش داغوونه کسی سمتش نمیره

اینجام کسی حسادت نکرده چرا تا یه بحث پیش میاد کم میارین میگین حسودی ☹️

آشنای ما رفتن شوهره بعد دوسال نتوست دوم بیاره برگشت گفت اینجا برا خودم پادشاهی میکنم بعد اونجا باید ...

ما یه استاد دانشگاه داشتیم رفت آمریکا 

سال بعدش برگشت 

گقت فرهنگشون خیلی با ما متفاوته و بخاطر بچهام نموندم 

درکل مهاجرت هم برای ماها خیلی گل و بلبل نیست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

درستش اینترنه نه انترن اصن بیگاری به کنار درگیری فیزیکی که دیگه مردم میتونن نداشته باشن

سمت ما یه بیمارستان دولتی هست اسمشو نمیگم اورژانسش غیر ممکنه شبها درگیری نداشته باشه 🤕میدون جنگه 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
شما به من بگو کدوم کارگری درآمدش بیشتر از یک پزشکع؟!!!!!

کدوم کارگری ماهیانه فقط ۸ تومن با کلی مننننت میگیره؟ 

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

پس نگو که درامد ندارن ی پزشک زنان تو محل ما منشیش میگفت ماهی ۱۵۰میلیون درامد داره میگی اندازه کارگر ...

پزشک عمومی درامدش مساوی کارگره. اینو استارتر گفت. خب درست بخون متن رو. بعضی متخصص ها هم همینطورن. حتی رزیدنت 8 تومنه حقوقش

اون پزشک زنان ک شما میگی سزارین میکنه ۱۲۰ میگیره تو مطبش برای هر ویزیت ۱۸۰ تومن میگیره مدامم وقتاش ک ...

دوست عزیز شاید فقط ۱۰ درصد متخصصا مطب داشته باشن

بقیه توی سیستم دولتی هستن

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

هر کی کادر درمانه من دست بوسشم منکر زحماتتون نیستم اما اگر به حقوق و بیمه ای که دارن قانع نیستن میتو ...

الان جواب شما رو چی بدیم ؟ همینه که هست معترضین برین؟ متاسفم💔

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
همه چیز که صرفا پول نیس بیمه هست موقعیت اجتماعی هست از اون گذشته بنظر خودت کار کارگری سخت تره یا کا ...

کار کارگر از پزشک راحت تر نباشه سخت تر هم نیست

کارگر صبح میره کارشو میکنه ناهارش هم بهش میدن عصر هم پولشو میدن تشکر هم میکنن میره

کدوم کارگر دیدی ۴۸ ساعت یه سر کار کنه؟