2777
2789
من واسه زایمان رفته بودم خونه مادرم بچم زردی گرفت یه پامون دکتر بود درک نمیکردن هیچ واسه رفتنم از خو ...

خدامادرتونگه داره واست همینکه سایش روسرته کافیه..اونام بهشون حق بده سن که میره بالا اعصاب بچه وگریه وبیخابی نمی مونه والامن ۳۰سالمه دیگه حوصله هیچیوندارم وانتی رد میشه میگم خرخرشوبجوام بعدمیگم اون دنبال یه لقمه نونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدامادرتونگه داره واست همینکه سایش روسرته کافیه..اونام بهشون حق بده سن که میره بالا اعصاب بچه وگریه ...

به بچه دوسالم میگفت به چیزی دست نزن به شیشه دست نزن کثیف میشه باشه؟

دوساله برام مرده 

دوساله زنگ نزده بگه زنده رسیدی خونت یا نه

خدامادرتونگه داره واست همینکه سایش روسرته کافیه..اونام بهشون حق بده سن که میره بالا اعصاب بچه وگریه ...

من بستری بودم واسه زایمان همسرمو بچم توی آسانسور بودن برق رفت همسرم میزد به آسانسور کمک میخواست بچم داشت میپخت از گرما زنیکه میگفت نزن به در آسانسور میشکنه وایسا دوساعت دیگه برق میاد توی مردادماههه

میشه برام دعاکنی احساس میکنم خدامنوفراموش کرده

از خدای مهربونم میخام اول بهت صبو ایمان قوی بده وآنی بخودت واگذارت نکنه که بخوای حرفهای بد وفکرهای ید به زبون وذهنت بیاری دوه عشق وارامش وپول بهت بده و جنبه ات هم ببر بالا

من بستری بودم واسه زایمان همسرمو بچم توی آسانسور بودن برق رفت همسرم میزد به آسانسور کمک میخواست بچم ...

چی بگم خاهری..هرکسی رفتارش یجوره ولی ممکنه تودلش کینه ای نباشه فقط بیانش فرق کنه