2777
2789
عنوان

خانوما چرا هرچی سنگه ...

31 بازدید | 7 پست

واسه پای لنگه من خودم مشکل قلبی دارم باید جراحی شم بخاطر پول دوساله عمل نکردم .بچم دلدرد داره همش میگه دلم درد میکنه بردم دکتر دوباره الرژی شدید بردم دکتر اخه چرا گناه من چیه من چه گناهی کردم انقدررررررر حرص میخورم انقدر حرص میخورم که قلبم از جاش میخواد کنده بشه چرا سهم من یه زندگی خوب وبی دغدغه نییت گناهم چیهههههههه😭😭😭😭😭😭چه خاکی بریزم سرم چه خاکی هیچکسو ندارم دردامو بهش بگم هیچکس

بردم دکتر دکتر واسه بیمارستان دولتیه میگه هزینه اندوسکوپی میشه ۲ونیم میگم دستم خالیه میشه بنویسید بیمارستان انجام بدم میگه نه بهونه میاره اخه چرا ادما بهم رحم نمیکنن😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا همه مشکل داریم فقط باید صبور بود من تو دوماه ۶بار مریض شدم هربار یه بیماری متفاوت غیر اینا حالت عادی انقد اتفاقای اعصاب خوردی میوفته انقد بی پولی تجربه کردم انقد .....‌‌‌‌‌‌‌‌فقط باید قوی باشی از یه چیزی مطمنم بعد همه سختی ها خدا آرامش میاره مطمن باش 

اخه اگر برای یه مدت بود میگفت اره اما کلا اینجوری زندگی ادم باشه جهنم جهنم

اگه تهرانی به یه خیره ای جایی سر بزن شاید کمک کرون.

قلب حساسه زودتر عمل کنی بهتره

لعنت به بی پولی

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اخه اگر برای یه مدت بود میگفت اره اما کلا اینجوری زندگی ادم باشه جهنم جهنم

همینه دیگه زندگی  کاریش نمیشه کرد باید سوخت وساخت. بقول معروف این نیز بگذرد ومن خوشحالم ازینکه میدونم یه روزی بامرگ تموم میشه