2777
2789

هم داستان هم نویسندش تعلیق  کردن. درسته  هیچ داستانی بی عیب نیست اما جذاب بود. دلم بقیه داستان میخواد اخه  چرا تعطیل کردن  

ببخشید دوستان تایپیک سرنوشت دختر عمو چیشد ، تا اونجا خوندم که آرمان رفته جلو در خونه عشقش گفته چرا زن منو دادین به یکی دیگه ، تا اومدم ادامه اش بخونم ترکوندن لعنت به اونایی که زرتی زرت گزارش میزنن ، انگشتتون قطع بشه الهی خوب دوست نداری بخونی ردشو برو اه

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏

خلاصه اونجا یه چاقو میزنه به پسر عمو. میگیرنش به هزار بدبختی خانواده رضایت میگیرن. پسرعمو خوب میشه.  هم ارمان شهر نازنین خونه گرفته خلاصه که پدر که میبینه آبروریزی زیاد شده رضایت میده ومیگه دیگه نازنین دخترمن نیست. بعد عقد میرن شهر آرمان. چون ازخانواده ترد شده مادرشوهرهم خیلی اذیتش میکنه میگه حتی خانوادت هم تورا نمیخوان. میرن یه شهر دیگه آرمان بعضی شب نمیاد چند دفعه نازنین به حد مرگ میزنه. بعد پشیمان میشه چند روز خونه نیامده نازنین میره خونه مادرشوهر میبینه به به عقد آرمانه. داد بیداد میکنه میگن برو گمشو اینجا رسم که سر سال پسر زن دوم میگیره جمع میکنه میره شهرشون بعد هم به خواهش خانواده پدر میبخشتش بعد چند روز آرمان میاد داد وبیدا راه میندازه وبا چاقو پدر نازنین میکشه در اخر ارمان هم قصاص میشه ونازنین تا الان افسردگی شدید میگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.