2777
2789
عنوان

شرایط این خواستگار چطوره

350 بازدید | 58 پست

۴۵ ساله, تا حالا سابقه ازدواج و عقد نداشته

خونه و ماشین نداره 

تحصیلات تا راهنمایی داره

گواهینامه ماشین نداره 

سربازی هم نرفته 

ی موتور معمولی داره

ی مغازه خیلی کوچیک اجاره ای داره

ی خواهر آویزون هم داره

خودتون هم مجردید , اختلاف سن تقریبا زیاد دارید و چند پله از هر لحاظ ازش بالاتر هستید

نظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چند سالتونه 

همسرم فاصله سنی اش با من طوری که هر دو برای دهه هفتاد هستیم ، و فاصله سنی معقولی داریم دو سال دوست بودیم زمان ازدواج هر دو شاغل بودیم و ایشون خونه ماشین و باغ این موارد داشت اما مهمترین فاکتور اینکه همو درست بشناسید و درک درستی از زندگی مشترک داشته باشید 

حتی اگه دیگه هیچ کیسی برا دختره نباشه؟

اره اره خودتو بدبخت نکنیااااا تا چن سال دیگ حدااقل میاد ناامید نباش شوهر قحط ک نیست خواهر اصلا این اشتباهو نکن لطفا

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

اگه زشت و چاق و کج و کوله باشم اره بهش فکر میکنم

در غیراینصورت یه ادم 45 ساله که هیچ غلط وپیشرفتی تو زندگیش نکرده ارزش نداره حتی تو دهنش بشاشی چه برسه زنش شی

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A