2777
2789

در صورتی که من براش نوشتم خیلی بستگی به آدمش داره یه سری آدما ممکنه یه حرفی رو بی منظور یا مثلا به قول خودشون از سر شوخی بگن که به نظرم بهتره اون لحظه سکوت کرد یا مثلا همون لحظه رک به طرف بگی کارش اشتباس ولی یه سریا کلا بی تربیتن که اونا حقشونه همون لحظه جوابشونو بگیرن.  حالا به نظرتون اشتباه میکنم یا درست میگم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کل زندگیم. مراعات کردم دهن مو بستم چیزی نگفتم 

تهش دیدم طرف بجای پشیمونی

خر تر شد 

از این به بعد تصمیم گرفتم همون لحظه جواب بدم

کسی. که به خودش اجازه توهین بده

پس اجازه ی رفتار متقابل به توهم داده

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

هرچی بیشترسکوت کنی هارترمیشن وبخودشون اجازه پیشروی بیشتر رو میدن پس جواب محکم و کوبنده و بجاوباحرمت تمام میتونه هم دلتواروم کنه هم طرفو سرجاش بشونه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من کل زندگیم. مراعات کردم دهن مو بستم چیزی نگفتم تهش دیدم طرف بجای پشیمونیخر تر شد از این به بعد تصم ...

نه به نظرم رو راست به طرف بگو خوشم نمیاد از اینکار اگه بیشعور باشه کلا نمیفهمه اگرم از سر نادونی گفته دیگه خودش متوجه میشه 

نه به نظرم رو راست به طرف بگو خوشم نمیاد از اینکار اگه بیشعور باشه کلا نمیفهمه اگرم از سر نادونی گفت ...

فایده نداره 

آدمی که مریضه و لحنش منظور دار هست و کاملا میشه تشخیص داد با آدمی که منظوری نداره و ظاهر حرفش غلط اندازه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

من نمیتونم سکوت کنم اگه بهم توهین کنن همون لحظه انگار یه چیزی تو مغزم کنترلم رو بدستش میگیره

به نظرم رک بودن با طرف با رعایت ادب خیلی بهتر از تیکه انداختن این چیزاس تازه شان آدم بالاتر میره 

هرچی بیشترسکوت کنی هارترمیشن وبخودشون اجازه پیشروی بیشتر رو میدن پس جواب محکم و کوبنده و بجاوباحرمت ...

آره اینکه صد در صد درسته اونی که داره حرف بیخود میزنه میشورمش