2777
2789

سلام خواهرای گلم ما سه شب پیش تصادف کردیم تو تاپیک های قبلم هست

افسر کروکی کشید و 100درصد کسی که از پشت به ما زده بود مقصر شد حالا بچه های همون مرده اومدن و میخوان مارو مقصر کنن تو پاسگاه هم افسر اشنا دارن یعمی امکانش هست با دروغ و کلک مارو مقصر جلوه بدن

ماشینشون هم بیمه حوادث داشته و بیمه شخص ثالث نداشته

نه نمیتونن، از پشت زده کاملا مقصره مطمئن باش

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست عزیز شما طبق کروکی کارشناسی شدین دیگه کاری به ایشون نداشته باش تشریف ببرید بیمه اون شخص که تشکیل پرونده بدن و خسارت شما پرداخت شه . با کسی بحث نکنید اصلا 

🌹🌹🌹🌹🌹  کاربر آقا  🌹🌹🌹🌹🌹
دوست عزیز شما طبق کروکی کارشناسی شدین دیگه کاری به ایشون نداشته باش تشریف ببرید بیمه اون شخص که تشکی ...

نمیشه چون برای تشکیل پرونده باید مقصر و زیان دیده بهم امضا کنن بعد پرونده رو تشکیل بدن. چون بیمه میگه شاید بیمه گذار بخواد خودش از جیب بده نخواد از بیمه اش استفاده کنه

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز شما طبق کروکی کارشناسی شدین دیگه کاری به ایشون نداشته باش تشریف ببرید بیمه اون شخص که تشکی ...

اخه میخان اعتراض بزنن و دوباره کارشناس بیارن و یه چنتا هم دروغ از خودشون در اوردن که ما مقصریم نمدونم بخدا درگیریم 

ما از روستامون اومدیم رو جاده و میخواستم از دوربرگردون دور بزنیم که یهو از پشت به ما زد 

حالا گفته که اینا از کنار جاده پیچیدن جلو ماشین

نمیشه چون برای تشکیل پرونده باید مقصر و زیان دیده بهم امضا کنن بعد پرونده رو تشکیل بدن. چون بیمه میگ ...

عرض کردم تشکیل پرونده رو در همون راهنمایی رانندگی انجام بدن و دیگه برای بحث و جدل نخوان برن 

🌹🌹🌹🌹🌹  کاربر آقا  🌹🌹🌹🌹🌹
نمیشه چون برای تشکیل پرونده باید مقصر و زیان دیده بهم امضا کنن بعد پرونده رو تشکیل بدن. چون بیمه میگ ...

اصلا هنوز به مرحله بیمه نرسیدیم یعنی ماشینی که به ما زده فقط بیمه حوادث داره ثالث نداره

فقط الان تقلا میکنن که مارو مقصر کنن از بیمه ماشین ما استفاده کنن

اخه میخان اعتراض بزنن و دوباره کارشناس بیارن و یه چنتا هم دروغ از خودشون در اوردن که ما مقصریم نمدون ...

نمیشه اگه پیچیده بودین باید به جلو میخورد نه پشت. دیگه اینقدرام شهر هرت ک نیست. اگه از کنار جاده اومده باشین ولی کروکی قبلی بگه اون یکی دست جاده بودین کلا تناقض شدید پیدا میشه هر دوتا افسرکارشناس میرن زیر سوال

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا هنوز به مرحله بیمه نرسیدیم یعنی ماشینی که به ما زده فقط بیمه حوادث داره ثالث نداره فقط الان تق ...

نه اونجوری ک تعریف کردی نمیتونن تغییر بدن چون فیزیک ماشین هاتون خودش یه مدرکه، طریقه برخورد مشخصه حق با شماست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیشه اگه پیچیده بودین باید به جلو میخورد نه پشت. دیگه اینقدرام شهر هرت ک نیست. اگه از کنار جاده اوم ...

روز بعد تصادف که شوهرم رفته بود پاسگاه داشته با مرده حرف میزده بعد همون افسر یه کاغذ گذاشته جلوش اینم گفته ماله تشکیل پروندست نخونده امضا کرده حالا امروز مرده به یکی از اشناهامون زنگ زده گفته من ازشون کاغذ دارم که پیچیدن جلوی ماشین 😐

درصورتی که ما فیلم دوربین هم داریم که ما اصلا ازون راه نیومدیم که بپیچیم جلوی ماشین