2777
2789
عنوان

خیلی عصبی و بی اعصابم راهکار بدید

32 بازدید | 4 پست

دوتا بچه دارم ۹ سال و یک سال و نیمه

رو اعصابن اون بزرگه که حرف گوش نمیده و شیطنت میکنه کوچیکه هم همش دنبالم گریه میکنه و شیر میخواد

تا دسشویی میرم پشت در توالت گریه میکنه

یه دقه دراز میکشم از سر و کولم بالا میره نه غذامو میتونم بخورم نه چایی نه استراحت .....😔

چند دقیقه نمیتونم برا خودم باشم هیچکس نیست کمکم کنه مامانم که اصلا حوصله بچه نداره شوهرمم یا سرکاره یا وقتی خونس میخوابه جلو تی وی چایی و غذاشو بیاری بخوره بعدم بره بخوابه

دلم میخواد یه قرصی چیزی بخورم لااقل شنگول بشم و بی غم

همش عصبی ام و بچه هامو دعوا میکنم

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

خدا قوت عزیزم . منم دوتا ۴ و ۵ ساله دارم . کسی هم نیست بچه هامو نگه داره که یکساعت برا خودم باشم با تک تک سلولام درکت میکنم . بزرگه رو بزار مهد عزیزم کوچیکه رو هم ساعت خابشو با خودت تنظیم کن که استراحت کنی

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

خدا قوت عزیزم . منم دوتا ۴ و ۵ ساله دارم . کسی هم نیست بچه هامو نگه داره که یکساعت برا خودم باشم با ...

بزرگه مدرسه میره منتطرم شروع بشه حداقل چندساعت راحت بشم

کوچیکه هم توی روز کلا نیم ساعت میخوابه والا به استراحت نمیرسم🤧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگه مدرسه میره منتطرم شروع بشه حداقل چندساعت راحت بشمکوچیکه هم توی روز کلا نیم ساعت میخوابه والا ب ...

فارماتون بخور عزیزم ویتامین دی و ب و زینک به انرژی کمک می‌کنه . پرانول هم برا عصاب و استرس خوبه

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

فارماتون بخور عزیزم ویتامین دی و ب و زینک به انرژی کمک می‌کنه . پرانول هم برا عصاب و استرس خوبه

مرسی عزیزم