تاپیک قبلیم گفتم اینقد ناراحتم خوابم نمیبره هفت هفته باردارم تهدید ب سقط دارم لک میبینم با وجود اینکه به مامانم سپرده بودم رفته همه جا گفته دو هفته اس افتادم خونه مادرم کارم مونده زندگیم....زرت زرت پیام تبریک دختر داییم زنگ زده با تمسخر بچه دوماهه بچه نیس من بچه هامو پنج ماه شش ماه گفتم اینقد ناراحت شدم گریه کردم خودزنی که چرا باید مامانم هیچی نشده همه جارو پر کنه
از لجم میخاستم پاشم برم خونم باز دلم برا مامانم سوخت آخه چرا باید اینقد ساده باشه اگه سقط بشه همین فامیل هزارتا انگ میچسبونن همشون اینقد سیاست دارن تا پنج ماهگی بارداری ب هیشکی نمیگن من چرا اینقد بدبختم
آروم باش کمی ارامشتو حفظ کن کسیم زنگ وپیام میزنه ج نده.. شرایطتت حساسه... پناه بر خدا بچت سالم ب دنیا میاد
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
عیبی نداره ..خودت رو نگران نکن..دکتر حتما برات شیاف داده.شیافات رو بزن استراحت کن لک ها قطع میشه...نگرانی و استرس بد هست..خوب بخور و استراحت کن.بچه خودش رو میگیره و لک قطع میشه.