2777
2789
عنوان

خودم کلی گریه کردم مامانمم از ناراحتی خوابش نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 50 پست
چ مادر بیفکری هستی ب اون بچه فک کن مادرت هم واسه اولین بار داره زندگی میکنه ممکنه خطا کنه اشتباه کنه ...

بخدا فامیل مارو نمی‌شناسین کلی انگ ب آدم میچسبونن من همش پنج ماهه عروسی کردم مطمعنم العان مسخره ام میکنن فلانی زودپزه اگه هم سقط بشه میگن یه مشکلی داشته بدنش اصلن چ لزومی داشت جنین چهل روزه را ک تو خطر سقطه به همه اعلام کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من ۶ هفته لکه بینی داشتم خداروشکر اتفاقی هم نیوفتاد برو دکتر شیاف پروژسترون بهت میده

مادرت بنده خدا از سر ذوق گفته حالا انقد خجالتش نده خود زنی کردم چیه دیگه

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
بخدا فامیل مارو نمی‌شناسین کلی انگ ب آدم میچسبونن من همش پنج ماهه عروسی کردم مطمعنم العان مسخره ام م ...

بچه اولته مادرت ذوق داشتهدعیبی نداره.بعدشم بچت کاری نمیشه مطمعن باش اروم باش.اگه دل دردشدید پریودداشتی اونجا میدونی یه درصد تازه نگران باشی

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  

فک کنم نینیت پسره😁

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

اصلن فامیلای ما اینقد سیاست دارن تا شش ماهشون نشه شکمشون میاد جلو ب مادرشوهراشونم نمیگن بعد مامان من میبینه وضعیت منو رفته به همه گفته چقد بهش سپردم اصلن نمیدونم واقعا چیکار کنم حرصم خالی شه

راستی اینم بگم بهت سونوی واژینال تاثیری توسط ندارن من هفت هفته و چهار روز به درخواست خودم و تایید دکترم سونوی واژینال کرد خودم خواستم چون مطمعن بودم چیزی نمیشه با سونوواژینال 

من نه ماه بارداریم استراحت مطلق بودم

اصلن فامیلای ما اینقد سیاست دارن تا شش ماهشون نشه شکمشون میاد جلو ب مادرشوهراشونم نمیگن بعد مامان من ...

حق داری کاملا

ولی اونم‌اشتباه کرده.بچت میمونه فقط بدون و شادباش گلم

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  
اصلن فامیلای ما اینقد سیاست دارن تا شش ماهشون نشه شکمشون میاد جلو ب مادرشوهراشونم نمیگن بعد مامان من ...

چیز مهمی نیست باورکن 

حرص نخور چیزی نمیشه فوقشم بشه بگو تازه عروسک میخواستم سقط کنم مامانم به همه گفته بود ک سقط نکنم

چقد سر چیزای الکی خودتو مادرتو ناراحت کردی تو؟؟ اسی واگعیه یا کیکه؟... والا خیلی برام مسخره میاد د ...

چقد به مامانم سپرده بودم همین برادرزاده مامانمه یک ساعت زنگ زده مسخره ام کرده