تاپیک قبلیم گفتم اینقد ناراحتم خوابم نمیبره هفت هفته باردارم تهدید ب سقط دارم لک میبینم با وجود اینکه به مامانم سپرده بودم رفته همه جا گفته دو هفته اس افتادم خونه مادرم کارم مونده زندگیم....زرت زرت پیام تبریک دختر داییم زنگ زده با تمسخر بچه دوماهه بچه نیس من بچه هامو پنج ماه شش ماه گفتم اینقد ناراحت شدم گریه کردم خودزنی که چرا باید مامانم هیچی نشده همه جارو پر کنه
چ مادر بیفکری هستی ب اون بچه فک کن مادرت هم واسه اولین بار داره زندگی میکنه ممکنه خطا کنه اشتباه کنه ...
بخدا فامیل مارو نمیشناسین کلی انگ ب آدم میچسبونن من همش پنج ماهه عروسی کردم مطمعنم العان مسخره ام میکنن فلانی زودپزه اگه هم سقط بشه میگن یه مشکلی داشته بدنش اصلن چ لزومی داشت جنین چهل روزه را ک تو خطر سقطه به همه اعلام کنی
عزیزم من ۶ هفته لکه بینی داشتم خداروشکر اتفاقی هم نیوفتاد برو دکتر شیاف پروژسترون بهت میده
مادرت بنده خدا از سر ذوق گفته حالا انقد خجالتش نده خود زنی کردم چیه دیگه
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
من بتام۴۱بود شوهرم به باباش گفت باباش به همه عاشق گفت فک کن هنوز از بتا خیالمون راحت نبود خودم قلب بچه رو نشنیده بودم خیلی حرص خوردمح ولی بیخیال باش بچت میمونه
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
اصلن فامیلای ما اینقد سیاست دارن تا شش ماهشون نشه شکمشون میاد جلو ب مادرشوهراشونم نمیگن بعد مامان من میبینه وضعیت منو رفته به همه گفته چقد بهش سپردم اصلن نمیدونم واقعا چیکار کنم حرصم خالی شه
راستی اینم بگم بهت سونوی واژینال تاثیری توسط ندارن من هفت هفته و چهار روز به درخواست خودم و تایید دکترم سونوی واژینال کرد خودم خواستم چون مطمعن بودم چیزی نمیشه با سونوواژینال