2777
2789

یکی از فامیلامون تقریبا فامیل دورمون، از خانواده بابام ایناس،

حالا مرده خانواده بابای منه، که زنش خانوادش همه‌ پایین شهر تهران.

خودشونم چون خانوادش پایین شهر میگه باید پیش اونا باشم اونجا زندگی میکنم.

ما چند بار کل  خونشون رفتیم قرچک میشینن فکر کنم سمت ورامین بشه.

کلا خودشون میگن فرهنگ یکم ضعیف تره و امکاناتی نداره، 

یه لحظه صبر کنید

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

و نمیدونم چرا اونجاان، همشون از دم پولدار و شیک خریداشونو از خارج‌ میکنن خارج از کشور رفتن، دو تا ماشین دارن یه شاسی یکیم سدان که سختشون نباشه داخل شهر، 

بعد اینجورین مثلا الان زنگ بزنی بگی من ۲ میلیارد پول میخوام‌ میگه شماره حساب بده تا نیم ساعت دیگه میزنم :/

(من اصلاااا کاری با زندگیشون ندارن زندگی خودشونه به خودشون ربط داره من هیچ کاره نیستم فقط میخوام راجبش صحبت کنم. کاملا هم یه جور گفتم شناسایی نشن اونا)

ولی شما جای اونا بودید، نمی‌رفتید بالاشهر؟

یا اصلا نمی‌رفتید خارج؟

شرایطشو دارن...

کلی دارم‌ می‌پرسم، یعنی خانواده و محل بچگی انقدر مهمه که به خاطرش حاضر نباشی مثلا اندازه یک ساعت محل زندگیتو دور تر کنی؟ 

خودشون میگن ما تهران خیلییییی دوست داریم ولی خانواده اینجان.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که اگه هزار میلیاردم داشته باشم خارج نمیرم اون کنسل

اگر محل زندگیم از نظر امکاناتی که من میخوام اکی باشه، نه چرا خودمو بندازم تو جریان تغییر مسیر زندگی و مشکلاتش. همونجا زندگیمو میکنم لذتشو میبرم. وابستگی به شهر محل تولد اتفاقا با افزایش سن بیشتر میشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یکم عجیبه. مگه اینکه اونجا فامیل زیاد داشته باشند بخوان با اونا باشن و رفت و آمد داشته باشند

برا منم عجیبه...

مامانم‌ میگه خب خانوادشون همه اونجان عادت دارن دیگه 

اینارو میبینم میگم من چقدر بی احساسم الان ‌بگن برو آمریکا مامانتو ول کن میگم باش چمدونمو ورمیدارم میرم :/

همه که نباید تازه به دوران رسیده باشنتا به پولی برسن منطقه ابااحدادی رو ول کنم برن تهران حارج

حداقل توهین نمیکردی.

دهاتشون که نی خودشون ترکن ترک میانه.

اونجا ام بودن ولی خب دیگه بعدش رفتن به شهرای اطراف تهران.

به تازه به دوران رسیده ام ربطی نداره الان مثلا از ماشین تا ریمل زنش همش برنده هرروز تهرانه میاد فلان مغازه میگرده سالن میره با مامانم، میگم خب من باشم یه خونه میخرم اینجا وقتی اونجا کاری ندارم.

من که اگه هزار میلیاردم داشته باشم خارج نمیرم اون کنسل اگر محل زندگیم از نظر امکاناتی که من میخوام ...

قبول ندارم چون پیشرفت هیچوقت بد نی و وقتی همه‌کارات به اینور ربط داره اصلا دلیلی نداره اونور باشی فقط به خاطر خانواده.

ماشین زیر پای همشون هست هرروزم بیرونن دیگه از قرچک تا تهران میتونه بیاد از تهران تا قرچک نیاد؟ هروقت دلش تنگ شد سر بزنه.