2777
2789

حالم از زندگیم و خودمو همچیم بهم میخوره از همچی متنفرم از بچگی دوتا ادم روانیو تا الان تحمل کردم(پدرمادرم منظورم نبست)اره میدونم من بدبختم چرا نمیمیرم اخه من ناخواسته مجبور شدم بجزپدرمادرم پیش دوتاازفامیلا زندگی کنم که یکیشون وسواسه شدیده یکیشونم اعصابش مشکل داره روانیه که خیلی اسیب دیدم همیشه حسرت اوناییو خوردم که فقط بااعضای خانوادشون زندگی میکنن و‌ منه احمق از وقتی چشمامو باز میکنم مجبورم روی نحس هر ب ی پ د ریو ببینم 

...

'وُجـودِت' آرامِشِ روحِ مَنه🫂❤️ (پروفم عکس خودمه لطفاً برندار قشنگم.... )♥️ من‌میم‌بانوهستم ، ²²سالمه👑🤓ی‌دختر جنوبیِ‌خونگرم و جذابمممم 🥰🤓(ی‌‌نومزد دارم که بقول مصی بعداز کلی سختی بهم رسیدیم)😂❤️😌...  کاش بعضی خوابا واقعی بودو بعضی واقعیت‌ها فقط یه خواب...🌱🥲  ‹ هیچ‌‌مسیری‌خالی‌‌ازاُمید‌ ؛ نیست !☁️′🌿  ›️ پس به‌خاطر خودت، رشد کن. به‌خاطر خودت، ایستادگی کن. به‌خاطر خودت، بهتر شو 🥲🌱 به تلاشی که برای هدفت میکنی، افتخار کن!  چون شخصیتِ تو، زندگیِ تو،  موفقیتِ تو و حالِ خوبت  به همین تلاش بستگی داره...🙂بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها..🌱🧡️  دوست‌دارشما : میم‌بانو🤓👑 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مامان بابام روانین ولی حالم از خودم بهم نمیخوره مامانم دوقطبی بابامم وسواس شدید فکری فراموشی داره و پارکینسون اینا باهم زندگی میکنن دوران مجردیم ک  کابوس بود تموم شد ولی الانم اذیتاشون تو زندگیم هست مامانم که تا یه حرفی باب میلش نباشه جیغ میکشه ابرو تو فامیل در همسایه نذاشته برامون 

هر دو با شما زندگی میکنن؟ 

اره بدبختانه هیچکدوم از اینهمه بچه هاش این وسواس کم عقلو گردن نگرفتن تنهایی انداختن گردن بابام ایشالا برن زیر اوار زجراورترین لحظه هارو براشون ارزو میکنم این مجرد سگ عصابم هیچکس نگرفت افتاد دم بغل ننش 

منم مامان بابام روانین ولی حالم از خودم بهم نمیخوره مامانم دوقطبی بابامم وسواس شدید فکری فراموشی دار ...

من نمیتونم دیگه خسته شدم چرا نمیمیرن پس؟چرا اینهمه عذابی که میکشم بی جوابه

خدا به مامانت صبر بده من 12 سال با مادر شوهر تو یه خونه زندگی کردم میفهمم😔

اره بیچاره مامانم هیچوقت بروز نداد چه حسی داره انقدر ازش کار کشیدن کمرش مشکل پیدا کرده و هزار تا بلای دیگه...الهی دل بچه هاشون خون شه از ته دلم نابودی تک تکشونو میخوام این نفرینا یجوری نابودشون کنه تاعمر دارن فقط زار بزنن