2777
2789
در باره مو اگه میتونی بنویس بده فقط معلممون  گفته از اینترنت نباشه

پول میدی؟ 😂

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂

والا یه طور گفت بنویس گفتم پول میده 😂تو دوره مجازی برا بچه ها مینوشتم هرکدوم ۱۵ تومن انصافا مایه میذاشتما آبکی نبود حتی برای چند نفر تو یه کلاس مینوشتم موضوع یکی بود ولی شبیه هم نبود

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

دمت گرممم خدایی ها

مخلص😌❤️

🤦‍♀️درس دارم باید بخونم  انشامم خوب نیسس

موضوع:بوی خاک پس از بارش باران

صدای دل انگیز به گوش می‌رسد‌ صدایی که با شنیدنش آرامش را به انسان و مخلوقاتش هدیه می‌کند صدای زیبای باران!باران هنگامی که بر خاک می‌بارد بوی خاک انسان را سرگردان می‌کند. چای درست کردم و در فنجان ریختم سپس فنجان را کنار پنجره گذاشتم .در پنجره را باز کردم .بوی خوشی به مشامم رسید. بوی خاک باران خورده بی صبرانه منتظر کاهش شدت باران بودم می‌خواستم به سمت باغچه پر از گل بروم و بوی خاک را استشمام کنم و از بوی حیران کننده‌اش نهایت لذت را ببرم هنگامی که این بوی خوشایند را حس می‌کنم احساس عجیب و بسیار خوبی به من دست می‌دهد ای خالق زیبایی‌ها تو را بابت این همه نعمت شگفت انگیز و تمامی نعمت‌هایی که به ما عطا کردی تو را هزاران بار شکر و سپاس می‌گویم