2777
2789
عنوان

قیمت کابینت

3102 بازدید | 46 پست

سلام خانوما قیمت کابینت حدودا چقدره متری ۴ میلیون اینا؟

بعد بالا پایین فرق میکنه قیمتش جداست؟

هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت کا بینت متفاوته بستگی به جنس اون داره ولی قیمت یک متر کابینت شامل ۱متر هوایی بعلاوه ۱ متر زمینی ...

مرسی پس هم بالا هم پایین قیمت یک متر حساب میشه درسته؟

هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘
چه مدلی بود چقد شد براتون

۵ متر بالا ۵ متر پایین ۳۰ تومن

فقط نصاب خودشون گفت الان وفت ندارم چن روز دیگه میام نصب میکنم منم یه نصاب دیگه آوردم گند زده تو کابینتام قرار باز کنیم نصاب خودشون بیان ببندن.

مدلش ممبران هس فک کنم .سفیده یه کم حالت ابر بادی خاکستری توش هس. قشنگه

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

پیش ساخته بعد متراژش به اشپزخونتون خورد یا اصلاح کردین؟ متری چند؟

یه نصاب دیگه هوردیم خیلی بد نصبش کرد الان قرار شد باز کنیم نصاب خودشون بیان برامون نصب کنن. 

یه کابینت ۹۰ طبقه بالا اضاف اومده اینجور که برام طرح زده. چون اشپز خونه ما دو طرف دیوار داره دو طرف باز هس. اینم یه فکری براش دارم.

یادم نیس متری چن. کلی چونه زدیم ۳۰ خریدیم

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷