2777
2789
عنوان

قیمت کابینت

| مشاهده متن کامل بحث + 3103 بازدید | 46 پست
۵ متر بالا ۵ متر پایین ۳۰ تومن فقط نصاب خودشون گفت الان وفت ندارم چن روز دیگه میام نصب میکنم منم یه ...

مبارکتون باشه گلم بشادی استفاده کنید

هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نصاب دیگه هوردیم خیلی بد نصبش کرد الان قرار شد باز کنیم نصاب خودشون بیان برامون نصب کنن.  ی ...

میشه متری ۶ تومن

یه نصاب دیگه هوردیم خیلی بد نصبش کرد الان قرار شد باز کنیم نصاب خودشون بیان برامون نصب کنن.  ی ...

منظورم اینه مثلا ۵متر خریدی اون ۵متر تیکه تیکه ایه یا یه تیکه ۵متره؟

شاید ۳۰_۳۵ بشه اگه پولت کمه با کسایی که اقساطی کار میکنن صحبت کن

قسطی میدن چهار ماهه میترسم قسطی نتونیم بدیم 

ما رفتیم بگیریم چون عجله داشتیم ولی انقد بد تعریف کردن منم خودم رفتم دیدم اون پشت ی نمونه خراب گذاشته بودن دیدم اب خورده روشم بر چسب ممبران زده بودن بلند شده بود افتضاح

ما رفتیم بگیریم چون عجله داشتیم ولی انقد بد تعریف کردن منم خودم رفتم دیدم اون پشت ی نمونه خراب گذاشت ...

ساختش چقد طول میکشه پنج شش متر

یکمشو جور کن پیش پرداخت بدین که قسطاس سبک تر بشه. 

ای بابا ده ساله جهازم تو کارتونه . حالا هم خوشحال شدم میزم خونه که اونم کابینت نداره کلی ظرف و ظروف دارم