من غیرانتفاعی قبول شدم. الان بیکارم. 28 سالمه. اونایی که ارشد خوندن و یا اونایی که نرفتن الان پشیمون نیستن.کارشون چطور شد؟ رشتم مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی هستش با خودم میگم الان بیکارم واسه چی برم.نمیدونم طرز فکرم درسته یا نه
منم ارشد ولی شاغلم. به نظر من برو دنبال ادامه تحصیل. تحصیلات که نباید حتما بخاطر کار باشه. همینکه توی جامعه از نظر سطح تحصیلاتی خوب باشی خیلی عالیه. همین الانشم ارشد از اون کلاس قبلی افتاده. دیگه وقتی زمان بچه هاتون برسه جلوی بچه هاتون سرافکنده نیستید که تحصیلاتتون پایینه. همین الانشم توی جمع فامیل و اطرافیان تحصیلکرده بودن خیلی مهمه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم نمیخونم چون خیلی کم پیش میاد که علم ادم زیاد بشه مدرکه معمولا فقط همین. من خیلی هارو میشناسم که با کارشناسی علم و تجربشون بیشتر از کارشناسی ارشده. مخصوصا که بخوای پول هم بدی
من فوق لیسانس ریاضی دانشگاه دولتی دارم هردانشگاه یا مدرسه رفتم برا کار میگن کادرمون تکمیله و این حرفا حداقل برا رشته من کار نیس ولی ب درس خوندن علاقه دارم و میخوام ان شاالله دکترا هم بخونم