2777
2789
عنوان

سنو nt

112 بازدید | 15 پست

سلام دیروز رفتم سنو  nt عددش ۲/۳۲ بود خیلی نگرانم ازمایش خون دادم جوابش تا یه هفته دیگ میاد کسی با این عدد بود خیلی خطرناک دارم دیوانه میشم لطفا اگ چیزی درموردش میدونین بهم بگین توی سنو نوشته فالکس مشاهده شد این یعنی چ

من فقط میدونم در صد خطاش که الکی بگن خطرناکه زیاده.

و بالای ۹۹ درصد وقتی سلفری میدن بچه سالمه.

الکی نگران نشو.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط میدونم در صد خطاش که الکی بگن خطرناکه زیاده. و بالای ۹۹ درصد وقتی سلفری میدن بچه سالمه. الک ...

بنظرت اگ جواب ازمایش خون بیاد شرایط فرق نمیکنه؟ حتما سلفری بدم دارم دق میکنم 

بنظرت اگ جواب ازمایش خون بیاد شرایط فرق نمیکنه؟ حتما سلفری بدم دارم دق میکنم 

دکترت نگفت سلفری بدی؟

بنظرم بده خیالت راحت بشه

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

برای من ۲ بود خیلی استرس کشیدم سلفری دادم خوب بود کلا الان اکثرا اینجوری میشه واس خواهرم و دوستمم همینجوری بود حالا با اینکه دوستم ازدواجش فامیلی بود باز خوب بود خداروشکر

ایشالا که برای منم چیزی نباشه

انشاالله چیزی نیس گلم ولی چون عدد انتی بالا بوده قطعا ازمایشتم ریسک میزنن که حتما بری پیگیری کنی و سلفری رو بدی، خرداد هزینش ۵۳۰۰ شده بود

۲۰سالمه  بچه اولمه با شوهرمم نسبت فامیلی ندارم  شما ان تی بالا بالا بود سلفری دادین؟&nbs ...

پس اصلا نگران نباش گلم

بچه سالمه

شما فقط میخوای مطمئن بشی.

همین.

من چون ۳۵ سالمه ریسکم رو بالا زده بود 

ان تی خوب بود.

دکترم گفت سلفری بدم بهتره.