2777
2789
عنوان

از اینکه زن خونه دار باشم متنفرم

814 بازدید | 52 پست

از اینکه باید فکر باشم صبحانه چی اماده کنم ،ناهار چکار کنم هنوز نرفته پاین استرس شام چی باید بزارم که بخورن،

پرسناری از مریض دیگه خیلی سخت تر  ،،خدایااا خودت کاری برام جور کن شاغل بشم 😞اینجا کثیفه تو چقد کثیفی فلان جا اینقد کثیفه ،خدایا چرا باید از کتاب بدم بیاد تا من بخونم شاید فرجی شد 😞،،

من یه مریضی الان رو دستمه هالش کاملا خوبه فقط باید سوال کنی این و می خوای فلان غذا رو می خوای ولی من نمیکشم فکر اینکه اگه بد تر از این بود‍میکشتم ،،آینده ها اگه بخوام جک وری بشم که نگهداریم بخواد سخت بشه با اعصاب جونای الان حتما خودم خانه ی سالمندان رو ترجیح میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرت پیشته؟

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

خانمهای شاغل جسمشون خسته میشه ما روحمون خستگی جسم با استراحت رفع میشه اما روحی نه آدم زود پیر میشه افسرده میشه 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

شاغل هم بشی باز کارهای خونه رو باید انجام بدی ، تازه اونموقع کارت چندبرابر میشه و وقتت کمتر ، چرا فکر میکنید زن شاغل دیگه کارهای خونه رو نمیکنه ؟ پس کی براش میکنه ؟مگه همه شاغل ها پیشخدمت دارن ؟ اونم با درآمدهای اغلب ناچیز

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
شاغل هم بشی باز کارهای خونه رو باید انجام بدی ، تازه اونموقع کارت چندبرابر میشه و وقتت کمتر ، چرا فک ...

@جوانه_بزن  

بیو ایشون رو بخون😏😏

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

منم کار خونه دوست ندارم ...بر عکس شوهرم هنوز صبحانه نخوردیم میگه ناهار چی بخوریم ،سفره ناهار پهنه میگه شام چی...

ولی پرستاری دوست دارم و کمک ب دیگران بهم انرژی مثبت میده

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

خب عزیزم شما شاغل بشین که کارتون خیلی سنگین تر میشه

پس امورات منزل کی قرار هست انجام بده ؟

من خودم هم شاغلم هم خانه دار ،دوتا هم شغل دارم کل شبانه روز درگیرم دوتا بچه بخدا دیشب من نزدیک به سه خوابیدم 

پنج بیدار شدم بس که کار دارم کل روز تا شب 

شما برنامه ریزی داشته باش به همه کارها می‌رسی تایم آزاد هم داری 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍