2777
2789
عنوان

از اینکه زن خونه دار باشم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 52 پست

درکت میکنم عزیزم منم این دورانو گذروندم تازه من خودمو خیلی اذیت میکردم.داشتم افسرده میشدم

ولی همزمان درس میخوندم برای استخدامی. که قبول شدم بالاخره

شما هم تلاشتو بکن عزیزم

دردم از یار است و درمان نیز هم

استاتر عزیزاونیم شاغل باشه اینکارخونه بچه شام ونهاردارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر آرزو داری شاغل بشی باید بهش برسی

بین کائنات و آرزوها یک رابطه مستقیم وجود دارد . خداوند کائنات را طوری آفریده است که می توانند ما را به تمام خواسته و اهدافی که داریم برساند .

البته این را بدانید که برای رسیدن به آرزوها از طریق کائنات یک ارتباط با ذهن انسان و قرار است .

یعنی ذهن انسان باعث می شود که کائنات آرزو و خواسته های انسان را برآورده کند . خداوند ذهن انسان را به گونه ای آفریده است , که انسان با قدرت ذهن خود می تواند به تمام خواسته ها و اهدافی که دارد برسد .

دلیل اینکه خیلی از افراد به آرزو و خواسته هایی که دارند نمی رسند این است که به خود و قدرت خود که خداوند درون شان قرار داده است ایمان ندارد و همین باعث نرسیدن انسان به آرزوهایش می شود .

ذهن انسان طوری برنامه ریزی شده که همیشه و در تمام ساعات به جز در خواب در حال فرستادن ارتعاش و انرژی به سمت کائنات است .

رابطه اصلی بین کائنات و آرزوها و چیزی که باعث میشود انسان به تمام خواسته به اهدافش برسد افکار انسان است . افکار شما باعث می شود شما با خواسته و هدفی که دارید برسید . شما باید کنترل ذهن و افکارتان را در اختیار بگیرید

@جوانه_بزن     بیو ایشون رو بخون😏😏

خیلی خودپسندانه بود، من خودم هم قبلاً بیرون از خونه کار میکردم ولی بعد به خاطر اقدام برای بارداری و بچه داری و.... ترجیح دادم آنلاین کار کنم ، همون آنلاین هم چندساعت در روز وقتمو میگیره و زمان کمتری دارم برای رسیدگی به کارهای خونه 

ولی اصلا درست نیست بگیم زن شاغل برتری داره، یک انتخابه دیگه ،

ولی خیلی تعجب میکنم از کسانی که میگن از کار خونه خسته شدیم کاش شاغل بودیم ، 

خب بالفرض شاغل شدین کی کارهای خونتون رو بکنه ،🤯 تازه اونموقع هم خسته تر هستین هم وقت کمتری دارین 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
چجوری میکشه جسمت؟ بچه هات اذیت نمیشن؟

خدا وقتی ی چیزی ازت میگیره ده تا چیز دیگه بهت میده

مشاغلم خسته کننده نیست کلا باید صحبت کنم 

استفاده از مغز هست تا جسم‌

دخترام هم خداروشکر همه جوره حواشونو دارم  اینقدر با برنامه تنظیم کردم زندگیم ک کلی هم وقت اضاف میاریم علاوه بر 

سرگرمی و درس و تفریح 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خیلی خودپسندانه بود، من خودم هم قبلاً بیرون از خونه کار میکردم ولی بعد به خاطر اقدام برای بارداری و ...

اره واقعا عزیزم ولی اینکه میگه برتری!!!!😐😐😐😐هیچ شغلی هیچ چیزی از یه شغل دیگه برتر نیست

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 
نه  یه بچه

خدا حفظش کنه عزیزم 

منم همونطور که گفتم از کار خونه متنفرم و برای همین درس میخونم و یه شغل پاره وقت دارم تا فقط روحیه ام و خوب نگه دارم وگرنه تو محاصره ی کار های خونه میپوسم صد در صد . شما هم به کاری که دوست داری مشغول شو البته نه تمام وقت اینطوری راحت تر کنار میای. 

اره واقعا عزیزم ولی اینکه میگه برتری!!!!😐😐😐😐هیچ شغلی هیچ چیزی از یه شغل دیگه برتر نیست

آره دقیقا درسته 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞