2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفممم خدا ان شاءالله بهش سلامتی بده  و سالم سالمباشه  هیچیش نباشه   اینم از خوبی ه ...

ممنون عزیزم التماس دعا......منم طرفدارش بودم الان کسی ببینم بارداره التماس میکنم به طبیعی اصلاااااا و ابدااااافکرنکنه

نبردم تاحالا ولی دوستم بچش دوسال پیش همینطوری شده بود کلی دارو چرک خشگ کن ولی دوباره یکی دوهفته دیگه ...

حتما ببر تل گیری پسر من یه ماه شبا سرفه خشک داد اون خوبش کرد

هر چی کسمی دردت به گیانم امیر رضا
نبردم تاحالا ولی دوستم بچش دوسال پیش همینطوری شده بود کلی دارو چرک خشگ کن ولی دوباره یکی دوهفته دیگه ...

عزیزم همش شیادی و حقه اس .اصلا اون به کنار چطور میتونی اجازه بدی یه ادم با هزار جور ویروس و نفس الوده تو دستگاه تنفسی بچت فوت کنه؟من برای اینکه به یکنفر ثابت کنم کلاهبرداریه رفتم پیش تل گیر از گلوم هسته خرما در اورد میدونی جالبیش چیه؟من به خرما حساسیت دارم هرگز نخوردم😑علم پزشکی الان پیشرفت کرده .اب و هوا.حساسیت فصلی سرماخوردگی و هزار جور دلیل. دیگه داره سرفه

درخواست دوستی نمیپذیرم

کابوس دیدم از خواب پریدم میترسم بخوابم دیگه 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

ممنون عزیزم التماس دعا......منم طرفدارش بودم الان کسی ببینم بارداره التماس میکنم به طبیعی اصلاااااا ...

سلامت باشی گلم  منم خودم رفته بودم واسه طبیعی  انقدررر درد وحشتناک کشیدم  ولی بچه نیومد سزارینم کردن  انقددددد پشیمونم  همش میگم کاش همون اول خودم میرفتم واسه سز  ولی دومی رو دیگه از اول سز شدم 

اموکسی کلاو ۴۵۷

عزیزم داروی قوی و سنگینیه دوره اشو کامل کن.حالا میگی پزشک امپول داده و زدی اوکی ولی دوره رو کامل کن بذار یک هفته تز اتمام شیشه بگذره بعد دوباره ببر ویزیت اما پیش دکتر دیگه ای

درخواست دوستی نمیپذیرم
ممنون عزیزم التماس دعا......منم طرفدارش بودم الان کسی ببینم بارداره التماس میکنم به طبیعی اصلاااااا ...

یه آشنایی دخترش رفته بود واسه طبیعی دوراز جون همه  بچشتو لگنش گیر کرد و نیومد و خفه شد  مثل اینکه یه جای بدی بوده دیگه نمیشده سز هم بکننش  طبیعی هم که نیومده   

ببین یه چیزی بهت بگم.اونی که شیر داره بدون قطره و کپسول داره اونی که نداره خودشو بکشه هم شیرش زیاد ن ...

ممنونم عزیزم از تجربت،راستش شایدم حق با شما باشه عزیزم ولی با خودم میگم حدااقل دو سه ماه تلاش کنم تا وقتی که بدونم حتی یه قطره هم هست حیفه ازش دریغ کنم شاید خدا خواستو بهتر شد اخه من سزارین اورژانسی شدم و دوره نقاهتم خیلی طولانی شد قبلشم به خاطر دیابت بارداری خیلی چیزا رو نتونستم بخورم بهمین خاطر میگم شاید به خاطر ضعف بدنم باشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
ممنونم عزیزم از تجربت،راستش شایدم حق با شما باشه عزیزم ولی با خودم میگم حدااقل دو سه ماه تلاش کنم تا ...

اره عزیزم تلاش کن ولی خودتو نابود شیر داشتن‌و نداشتنت نکن.مغزتو ازار میده اینهمه حس ناکافی بودن تلاشتو بکن نشدم فدای سرت چیزی که زیاده شیرخشک .چیزی از مادر بودن تو‌‌ کم نمیکنه

درخواست دوستی نمیپذیرم
اره عزیزم تلاش کن ولی خودتو نابود شیر داشتن‌و نداشتنت نکن.مغزتو ازار میده اینهمه حس ناکافی بودن تلاش ...

توکل به خدا ممنونم از دلگرمیت عزیزم،راستش چیزیو درک کردین که گویا دغدغه درونیم بوده و نمیدونستم همین حس نا کافی بودن،آخه من شاغل هم هستم و بعد اتمام مرخصی زایمان باید تنهاش بگذارمو برم سرکار این بچه هم ایند مظلومو مهربونو ارومه که ادم دلش براش میسوزه🥺 

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇