الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلامت باشی گلم منم خودم رفته بودم واسه طبیعی انقدررر درد وحشتناک کشیدم ولی بچه نیو ...
خدالعنتشون کنه دکترای بیسوادوکه نه دورسرجنینواندازه میگیرن نه لگن زنو.....من شوهرمم نمیبخشم بااینکه داشت حتی باپول خودم نزاشت برم خصوصی رفتم دولتی هم دردکشیدم هم مدام سرم دادکشیدن هم بچم توخطرافتاد...
یه آشنایی دخترش رفته بود واسه طبیعی دوراز جون همه بچشتو لگنش گیر کرد و نیومد و خفه شد مث ...
مال منم نمیشدسزکنن بردنم اتاق سزبادستگاه وکیوم که سالهاست وزارت بهداشت ممنوع اعلام کرده کشیدنش طفل معصوممواولین باردیدم گردن به بالاش کل صورتش سیاه و کبودبود.....انگارجایزه ی نوبل به بیمارستان میدن مادراطبیعی رایمان کنن
شیر,خشک هم میدی,بهش؟اینجوری بدن بچه بی آب میشه ... منم مث,شما بودم خیلی سعی کردم نشد
بله عزیزم خودم اصلا ندارم فقط شیر خشک مال خودم چند قطره شاید کلا بشه ۳۰ ۴۰ سی سی در شبانه روز
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
توکل به خدا ممنونم از دلگرمیت عزیزم،راستش چیزیو درک کردین که گویا دغدغه درونیم بوده و نمیدونستم همین ...
درک کردم چون دقیقا تجربش کردم .کاش یکی به من میگفت .هررررکار کردم شیرم زباد شه نشد که نشد اخرم از بس کم بود تو هشت ماهگی خشک شد و دخترم هرگز شیشه نگرفت
عرق نعنا یا شربت راینتدین نداری؟ چایی نبات هم خوبه
ورا دیشب خوردم عرق نعنارو.الان میخوابرم دکتر
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.