2777
2789
همه کارکردم تخمه کارداددستم بایدببرمش تل گیر ،تکاپوست رودربیاره

ببین همون چندقطره روهم نزارخشک شه فرنی زیره درست کن بخور زیره شیرتوزیادمیکنه آبگوشت دلستر مخصوصا کلاسیکشوبخوراونا که تلفن مالت دارن شیرتوزیادمیکنه ازنظرغذایی ببین کدوم شیرتوزیادمیکنه اونوزیادبخور من مثلا ماکارانی میخورم شیرم فوران می‌کرد ولی نزاربچت شیرخشکی بشه اونم باوضعیت الانه شیرخشگ،دوتا بچم شیرخودمو خوردن سومیم بدشیربود نخورد شیرخشگی شد بابدبختی شیرخشگشو پیدامیکنیم خیلی کمه توداروخونه ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبش قطع شد چهارشب تب داشت هرشب سرم میزد .اولین روز انتی بیوتیک رو شروع کردیم بعد از چهار شب تب قطع ش ...

الان با اینکه تب نداره لرز داره منم انتی بیوتیک میخوره دیروز پنی سیلین هم زده بچم داغون شد 

همه کارکردم تخمه کارداددستم بایدببرمش تل گیر ،تکاپوست رودربیاره

عزیزم تل گیری همش حقه اس از لحاظ پزشکی نبر.اگرم حقیقت باشه که نیستتتت،بچه عادت میکنه باید هرماه ببری

درخواست دوستی نمیپذیرم

[QUOTE=316592757]الهی به حق فتطمه زهرا که دخترت سالمه سالمه برتی مشکل منم دعا کن عزیزم،دختر منم یه ماهشه شیر ندارم که ...[/QUOTE

عزیزدلم ....ازداروخونه شیرافزابخر.....بلغورگندمو سوپ یاآششو بپزبخور.....خاکشیربخور....شیرو خرمابخور‌‌‌‌‌تامیتونی مایعات بخورانشالابه حق مادرمون حضرت زهراخیلی زودشیرت زیادبشه گل قشنگت سیربشه

ابجیم بچه اولی باروش شما بزرگ کردولی دومین نداشتیم شیردوش بگیره با یه عزاب عادت کرد به سینه الان۱۸ما ...

کاشکی شسری وجود داشت با همون شیر دوشم بالاخره خوب بود بعد یکی دو ماه به زور به بچه یاد میدادم بخوره الان اصلا شیری نیست که خودش بخوره و نمیتونه هم بمکه که براش بیاد دغدام همینه ابجی شما با شیر دوش شیر داشت؟من مشکام دوتاست عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

[QUOTE=316592914][QUOTE=316592757]الهی به حق فتطمه زهرا که دخترت سالمه سالمه برتی مشکل منم دعا کن عزیزم،دختر منم یه م ...[/QUOTممنونم از دعات عزیزم،باشه رعایت میکنم ان شاالله که درست شه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
الان با اینکه تب نداره لرز داره منم انتی بیوتیک میخوره دیروز پنی سیلین هم زده بچم داغون شد 

لرز از علائم ویروسشه.چرا اینهمه انتی بیوتیک داده.کو اموکسی کلاو کافی بود عجیبه نمیدونم تجویزش به چه علت بوده اما بهرحال هیب نداره بچه های منم آب شدن.تقویت کن گوشت تو‌شیشه بپز مرتب .قلم بگیر عصاره شو بپز تا هفت روز تو غذاهاش بریز .روغن زرد بریز .کباب و ابگوشت بده.میوه وابمیوه بده.البته بعد از خوب شدنش چون الان حالت تهوع دارن

درخواست دوستی نمیپذیرم
عزیزم تل گیری همش حقه اس از لحاظ پزشکی نبر.اگرم حقیقت باشه که نیستتتت،بچه عادت میکنه باید هرماه ببری

نبردم تاحالا ولی دوستم بچش دوسال پیش همینطوری شده بود کلی دارو چرک خشگ کن ولی دوباره یکی دوهفته دیگه شروع می‌شد بردش تل گیر میگه جلوی خودم یه تیکه استخون مرغ درآورد دیکه ازاون روز خوب خوب شد منم یکی دوروز صبرمیکنم خوب نشد چاره ای ندارم خیلی سرفه میکنه نمیتونم بخوابم نه خودش نه من  

لرز از علائم ویروسشه.چرا اینهمه انتی بیوتیک داده.کو اموکسی کلاو کافی بود عجیبه نمیدونم تجویزش به چه ...

گفت گلوش شدید چرک داره پنی سیلین داد  ۳ تا دکتر بردم اخه یکی هم امروز گفت اموکسی بده 

نمیتونه بگیره عزیزم مشکلم همینه وگرنه به شیر دوش متوسل نمیشدم بخدا خودمم دارم عذاب میکشم پهن و صافه ...

ببین یه چیزی بهت بگم.اونی که شیر داره بدون قطره و کپسول داره اونی که نداره خودشو بکشه هم شیرش زیاد نمیشه تلاش نکن اینو از من غریبه با تجربه بدون

درخواست دوستی نمیپذیرم