2777
2789
من فکرم خیلی درگیره بیدارم دارم به زور چند قطره شیر برای نی نیم میدوشم🥺 سلام دوستان ببخشید اینجا ک ...

حتما سینتو بده بخاطر شیر دوش نمیاد اگرم شیرت کمه هم قطره داره هم قرص بگیر بخو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما سینتو بده بخاطر شیر دوش نمیاد اگرم شیرت کمه هم قطره داره هم قرص بگیر بخو 

نمیتونه بگیره عزیزم مشکلم همینه وگرنه به شیر دوش متوسل نمیشدم بخدا خودمم دارم عذاب میکشم پهن و صافه میره تو دهنش پهن میشه اصلا نمیتونه بگیره تو فکش که بمکه،قطره و کپسولم میخورم انگار تاثیری نداره

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
همه کارکردم تخمه کارداددستم بایدببرمش تل گیر ،تکاپوست رودربیاره

ببین یه کم خرما بهش بده بخوره اگه ندادی اونم ضرر نداره شاید باعث بشه پوست بچسبه به خرما و بره پایین من شنیدم برای تیغ ماهی گیر کنه تو گلو اینکارو میکنم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

سلام صبحتون بخیر

شوهری میباس بره شهرستان من از ۳و‌نیم بیدارم که خواب نمونه آقا ۴و ربع رفت 🙄🥱

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

توی ماشین بحثمون شد کنارخیابون خلوت و دور افتاده خطرناک ولم کردبا بچه هام و رفت

ماشین گرفتم اومدم خونه.

اونم نیومده خونه اگرم بیاد راه نمیدمش درا رو قفل کردم

دیگه کافیه زجر

الانم نشستم زعفرون پاک میکنم نمازبخونم بخوابم که ساعت۷بایددخترمو ببرم مدرسه هوووف

کاربر سال۹۷م
پسرتون بهتر شد؟منم ۴ روزه تب داره سه شب نخوابیدم دیروز سرم زد یکم بهتر بود شب خوابیدیم

تبش قطع شد چهارشب تب داشت هرشب سرم میزد .اولین روز انتی بیوتیک رو شروع کردیم بعد از چهار شب تب قطع شد اما سرفه و بی اشتهایی و بدن درد و اسهال استفراغ همچنان هست ولی خوب شب بیداره نیاز نیست براش اما دخترم شروع شد و امشب دومین شب تب دخترمه.واقعا دارم غش میکنم شیش شله پشت سرهم نخوابیدم

درخواست دوستی نمیپذیرم
میشه واس دختریک ماهم دعاکنی اسمش زهراست توزایمان تولگن گیرکرددکترامیگن تادوسالگی بایدبمونی ببینی مغز ...

متاسفممم خدا ان شاءالله بهش سلامتی بده  و سالم سالمباشه  هیچیش نباشه   اینم از خوبی های زایمان طبیعی که انقد طرفدارش هستن همه  پراز خطره برای بچه

نمیتونه بگیره عزیزم مشکلم همینه وگرنه به شیر دوش متوسل نمیشدم بخدا خودمم دارم عذاب میکشم پهن و صافه ...

ابجیم بچه اولی باروش شما بزرگ کردولی دومین نداشتیم شیردوش بگیره با یه عزاب عادت کرد به سینه الان۱۸ماهشه از شیر خودش میخوره شیر دوش چون حس درد داره شیر خشک میشه