2777
2789
خب الان ندارم قرص هم ندارم.دارم حون میکنم انقد کریه کردم فقط اومدم تو پذیرایی ک دخترام شوهرم نفهمن ب ...

آب گرم با نبات یا قند بخور من ۸سال معده درد داشتم بلاخره بعد هزار دکتر معده یه دکتر معمولی گفت سنگ صفرا دارم معدمم سردی داره یکم رعایت الا ن خوب خوب شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب گرم با نبات یا قند بخور من ۸سال معده درد داشتم بلاخره بعد هزار دکتر معده یه دکتر معمولی گفت سنگ ص ...

منم ورم معده دارم.ترشی برام سم هست ولی بیشعوریم بیشتزه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
من به حدی سریع ریتم خوابم بهم میریزه که حد نداره باور کن دو روز پیش  دو فنجون قهوه خوردم بهم خی ...

وااای تو منی یا من تو ام 😑 منم همین طوریم 

دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚

من فکرم خیلی درگیره بیدارم دارم به زور چند قطره شیر برای نی نیم میدوشم🥺

سلام دوستان ببخشید اینجا کسی هست که اصلا شیر نداشته باشه فقط در حد چند قطره در روز ولی بعد یکی دو ماه شیرش اومده باشه؟یا کسیو میشناسید با این شرایط؟

من نی نیم یه ماهشه چون از اول نتونست سینمو بگیره شیر مادر براش نیومد و من اون چند قطره در روزه به مکافات با شیر دوش یکی دوبار در روز میکشمو بهش میدم به نظرتون با همین روش ادامه بدم ممکنه شیرم وصل بشه؟خواهش میکنم اگه کسی میدونه منو دلگرم کنه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
از ۱ تا ۲ تلاش کردم خوابم نبرد رفتم کارامو انجام دادم خیالم راحت شد الانم بریم نماز شب و صبح رو بخون ...

میشه واس دختریک ماهم دعاکنی اسمش زهراست توزایمان تولگن گیرکرددکترامیگن تادوسالگی بایدبمونی ببینی مغزش اسیب دیده یانه

منم بخاطربچم اینقدررررسرفه کرد یسالشه ،شبی یدونه تخمه دستش بود فکرکنم اونو خورده توگلوشه چون قبلش سر ...

عزیزم ان شاالله که چیزی نیست یه کم نشاسته براش درست کن وقتی غلظتش به اندازه فرنی رسید ولرم بهش بده بخوره با قاشق گلوش نرم میشه توش یه کم شکر و‌زردچوبه هم بریز.

در مورد دغدغه من که بالا نوشتم ممنون میشم اگه نظری داری بگی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
میشه واس دختریک ماهم دعاکنی اسمش زهراست توزایمان تولگن گیرکرددکترامیگن تادوسالگی بایدبمونی ببینی مغز ...

الهی به حق فتطمه زهرا که دخترت سالمه سالمه برتی مشکل منم دعا کن عزیزم،دختر منم یه ماهشه شیر ندارم که بخوره