2777
2789
عنوان

هدیه عقد

632 بازدید | 45 پست

سلام دوستان خوبید

چند روز پیش عقد دخترعموم بود 

و من تازه ازدواج کردم سر خونه زندگیم نرفتم

دستم خالی بود نمیخواستم برم ولی به احترام پدرم رفتم

بعد عقد، عمه ام بلند شد تک به تک اسمارو صدا زد ک بیان کادو بدن

اسم منو صدا زد سه چهار بار و من هیچی نداشتم بدم پدرم هم نبود

در اخر به برادرم رنگ زدم ی پاکت پول آورد دادم بهش

دارم از غصه میمیرم حس میکنم خورد شدم دلداریم بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما رسم نداریم برای عقد کادو بدیم فقط درجه یکا میدن یعنی مادرپدر و خواهر برادر عروس دوماد

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

چقد زشت که اسم صدا زدن ! اصلا نباید این کارو میکردن شاید یکی نخواد کادو بده ! تازه شما وقتی هنوز خونه خودت نرفتی اصلا لارم نبود کادو بدی همون پدرت میداد کافی بود 

برا من ک فقط مادر شوهرم ی ربع سکه داد همین 😐

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

ما رسم نداریم برای عقد کادو بدیم فقط درجه یکا میدن یعنی مادرپدر و خواهر برادر عروس دوماد

ما رسم داریم هرکی رو دعوت می کنن کادو میده چه نزدیک چه همسایه ولی اینجوری نیست که صدا کنن یا اعلام کنن کی چقدر داده 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

کار اونا زشت بود تو ناراحتی ..الان کی پول نقد همراشه توهم پول نقد همرات نبود

حالا کی میدونه واقعا پول توحسابت نبد خواهرجان ادم که نداره خودش اعتماد بنفسش میاد پایین وگرنه اون ک باید خجالت بکشه ادمیه ک دوبار نه ۴بار صدا زد یبار زدی طرف نیومد خجالتت نیومدبازصدا زدی ول کنننن دیوانن

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.