2777
2789
عنوان

هدیه عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 45 پست

خب شما و پدرتون فرقی ندارین ک ... ب نیابت از کل خانواده شما همون یه کادو میدادین کافی بود . یا کلا اون لحظه هیچ کدومتون امادگی نداشتین؟ دگ عزیزم هرکی میره مراسم باید قبلش یه هدیه حتی کوچیک و ناقابل کنار بذاره مثلا پدر مادر ایشون روز عقد شما چی براتون کادو دادن ؟ در حد همون باشه بهتره ک پسفردا حرفیم نباشه . والا تو خانواده ما از بس سر این مسایل اوقات تلخی شده ک من گفتم ازدواجم کنم عروسی بی عروسی مراسم نمیخوام من . بخاطر من کسی ب فشار نیفته ک ای سکه ببرم چی ببرم و این حرفا 🤷🏻‍♀️ 

شما از رسمو رسوم خونواده پدریتون بی اطلاع بودین؟ کاش قبل مراسم هدیه پدرتو میدادی خودت و میگفتی از ط ...

بله اطلاع نداشتم.اولین عقدشون بود

خانواده مادرم هدیه نمیدادن 

به من هم گفته بودن تازه عروس کادو نمیده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما و پدرتون فرقی ندارین ک ... ب نیابت از کل خانواده شما همون یه کادو میدادین کافی بود . یا کلا ا ...

تو عقد من فقط پدرمادر ایشون بودن

فامیلمون فوت کرده بود لباس خوب نپوشیدیم

عموم بهمون گفت لباساتون خیلی بده و کلی حرف بارمون کرد هدیه عموم به من اشک بود...دخترعموم هم با اینکه گفتم بیاد نیومد

کارشون زشت بوده ،تاحالا ندیدم اینجور. بعد عقد هرکس بخواد کادو بده میره میده دلیل نداره صداکنن. بعدشم جشن گرفته بودن که کادو میخواستن؟؟ دختری که هنوز عقده و  ‌‌خونه باباشه نباید کادو جدا بده، از پایه کارشون غلط بوده.

کارشون زشت بوده ،تاحالا ندیدم اینجور. بعد عقد هرکس بخواد کادو بده میره میده دلیل نداره صداکنن. بعدشم ...

شام دادن...ولی من واقن فک نمیکردم انتظار کادو داشته باشن چون میدونن منو همسرم تحت فشاریم خونه خریدیم و جهاز میخریم

تو عقد من فقط پدرمادر ایشون بودن فامیلمون فوت کرده بود لباس خوب نپوشیدیم عموم بهمون گفت لباساتون خ ...

خب گلم وقتی اونا هدیه ای بهتون ندادن برا عقدت ... چه کاریه توقع هدیه داشته باشن 😕 ملت چه پررو شدن ... بنظرم نباید میرفتی اونم با خاطره بدی ک برات رقم زدن 

خب گلم وقتی اونا هدیه ای بهتون ندادن برا عقدت ... چه کاریه توقع هدیه داشته باشن 😕 ملت چه پررو شدن . ...

گفتم اگه نرم فکر میکنن حسادت میکنم...چون خیلی حرف شنیدم چون همسرم پدرمادر پولدار نداره.پدرش پیره 

ولی اونا با خانواده پولدار وصلت کردن