2777
2789
عنوان

مادرا و خانم معلمها میاین دارم از غصه هلاک میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 27 پست
عزیزم❤ اصل معلمی عشقه هرروز کلی گریه میکنم براشون

اگه دستت بازه حتما براشون هدیه بخر میگی فقیرم هستن خوشحالیشون خیر میشه میاد توزندگیت .البته معلومه فقط برا حال خوب هدیه میخری توقعی نداری

لایک نکنید .توروخدا 
عزیزم  بچه ها همینحورین ولی زود فراموش میکنن  الان برو ببین چجوری با معلم جدیدشون صمیمی ...

ندارن هنوز طفلکا

من دو روزه ولشون کردم

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیرببینی چند نفر بودن یادگاری خوبه

چهل نفر

ممنون گلم

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

اگه دستت بازه حتما براشون هدیه بخر میگی فقیرم هستن خوشحالیشون خیر میشه میاد توزندگیت .البته معلومه ف ...

اره بخدافقط میخام یکم دلشون شادبشه

دعا کنیدمنم به این عشقم برسم (معلمی)خدا خیرت بده خانم معلم عزیز که به فکر اون دختر ها هستی 😘❤🌱

انشالله سال دیگه همکار عزیزمونی❤🙏

ممنون گلم از دعای خیرت میخام یکی یه نامه جدا براشون بنویسم با یه چیز کوچیک

فداتشم مهربان

چه خوب کاش میشد از شما کپی گرفت😅

معلم های بچه هامم جز دوسه تا خوب بودنااا ولی مثل شما احساس نمیذاشتن تو کار بهتره شما هم یکم کمتر درگیر بشید که اذیت نشید 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
واااااااااای گریه های این وروجکا رو جدی نگیرین دارن خودشیرینی میکنن🤭🤭خودم انقدر الکی اشک تمساح ریخ ...

وای نه بخدا 🤣بمیرم عین ابربهارگریه میکردن

خبرشون را دارم تاامروزم ادامه داشته بااینکه نبودم

مرسی ک میخوای شادشون کنی ایشالا خیلی خیلی زود مامان یه گل دختر باهوش و زیبا مثل همینا بشی

ممنون عزیزم ازدعای خیرت❤

فداتشم مهربان چه خوب کاش میشد از شما کپی گرفت😅 معلم های بچه هامم جز دوسه تا خوب بودنااا ولی مثل ش ...

زنده باشی عزیزم

ممنونم از پیام زیبات❤🙏🙏